Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Bugowanie

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy za wejście do beczki na Khyber i wejście pod most na Karaqum, latanie po dachach, ścianach budynków itp można otrzymać bana ? np. zrobię ss takiej osobie i wyślę w odpowiednie miejsce to zdziałam coś ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja wysłałem już 20 osób m.innymi khali (vent) karaqum khyber odpisali mi "dziękujemy za scr będziemy obserwować te osoby"

Dokładnie

Hello

Thank you for your ticket. We will inspect these players and take the appropriate action.

ja wysłałem 20 scr z khali karaqum khyber i odpisali mi tak:

Hello

Thank you for your ticket. We will inspect these players and take the appropriate action.

Nie wiem czy dostali bana nie sprawdzałem.

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

Hello

Dziękujemy za zgłoszenie. Przeprowadzimy inspekcję tych graczy i podejmiemy odpowiednie akcje w tej sprawie.

Czyli wygląda na to, że sprawdzą i najprawdopodobniej zbanują.

Za takie bugi Nexon rozdaje bany, więc warto zgłaszać bugger'ów.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Nie warto zgłaszać, dlaczego? Bo Nexon się tylko rozleniwi, to ich problem, że są bugi/problemy w grze i to do nich należy naprawienie ich, a nie MY mamy to robić.

Nie bądźcie idiotami! Nie pomagajcie im!

Opublikowano

Za używanie bugów jest ban. W końcu ułatwiasz sobie grę. Wchodzisz tam gdzie inni cię nie zobaczą lub strzelasz do nich z miejsca gdzie nie da się wejść. Wykorzystując buga do łatwiejszej gry jest karalne. W realu w końcu nie spojrzysz przez ścianę lub przejdziesz przez asfalt :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie warto zgłaszać, dlaczego? Bo Nexon się tylko rozleniwi, to ich problem, że są bugi/problemy w grze i to do nich należy naprawienie ich, a nie MY mamy to robić.

Nie bądźcie idiotami! Nie pomagajcie im!

taaak ?

tylko dzięki temu że ktoś im pomaga jest ich mniej i nie wkur*wiają tak bardzo na roomach, bo wkońcu jak dostanie z 5 razy bana za bugowanie to może mu sie odechce w przyszłości

Opublikowano

Banują za bugi, nieraz jest informacja na lobby np. Gracz XYZ został zbanowany za bugowanie, to dowodzi, że admini banuję w grze, lecz poza nią również lecą bany za bugowanie ;-)

Ja miałem np. za patrzenie przez wentyl na Khali, report poszedł i ban :)

Są to wspomagacze to gry, a za to jest ban :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...