Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Duże pingi

aliv1822

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niewiem dlaczego od wyjscia patchu tego nowego to mam pingi po 30-50 i po jakies paru minutach wzrasta do 1k nawet do 3k a potem spada itak caly czas ale jak normalnie wyjde z lola i wejde w uruchom "ping www.google.pl -t" ping pokazuje ze mam po 40;/.

Wylaczylem Firewalla skype wszystko co sie dalo zeby nie przeciarzac neta itak nadal ma te pingi w nocy mam troche mniejsze i skacze do 200 moze 1x wyskaczylo mi do 3k. Odrazu mowie ze mam kolege ktory ma takiego samego neta i niema zadnych problemow z lolem ani z netem

Mam Windows 8 Prosze o Pomoc

Opublikowano

Czasem przyczyniają się do tego serwery Lola, są przeciążone albo mają lagi na serwerach. Ja nieraz też tak mam, ale jeśli wina nie leży po stronie Twojego internetu, to nic z tym aktualnie nie zrobisz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mialem podobny problem ale na windows xp i z cs i tam bylo taka funkcja gpedit.msc i tam bylo przepuskowosc lacza i cos tam po zmienialem i dzialalo ale niestety w windows 8 niema takie funkcj

Opublikowano

Witam niewiem dlaczego od wyjscia patchu tego nowego to mam pingi po 30-50 i po jakies paru minutach wzrasta do 1k nawet do 3k a potem spada itak caly czas ale jak normalnie wyjde z lola i wejde w uruchom "ping www.google.pl -t" ping pokazuje ze mam po 40;/.

Wylaczylem Firewalla skype wszystko co sie dalo zeby nie przeciarzac neta itak nadal ma te pingi w nocy mam troche mniejsze i skacze do 200 moze 1x wyskaczylo mi do 3k. Odrazu mowie ze mam kolege ktory ma takiego samego neta i niema zadnych problemow z lolem ani z netem

Mam Windows 8 Prosze o Pomoc

Uruchom LoL'a w innym trybie zgodności (Windows 7). Zalecam wyłączyć Antywirusa, lub zrestartować routera. :)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...