Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dawne czasy w LoLu

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wspomiacie sobie czasem stare dobre czasy LoLa, gdzie nie było jeszcze noobków (nie będę używał zwrotu polaczków), stare itemy typu madred, heart of gold itp., stare skiny przed reworkami.

Opublikowano

Kojarzę czasy początku s2, wtedy meta była inna, grało się fajniej, bardziej dla zabawy i wychodziło to lepiej.

Teraz są spiny i więcej dzieci - no cóż, cena popularności gry.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Co tu wspominać. Są lepsze i gorsze czasy, nasze lepsze już przeminęły, teraz wincy będzie dzieciarni na internetach, więc będzie jeszcze gorzej. Wtedy było lżej, nikt nie kurwił przesadnie, jak zjechało się staty czy poszło afk, a i tak się wygrało.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Grałem w s2 i jakos nie jest zle w s3 zaraz s4 i pewnie nowa meta ;p

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Spokojnie to jest cenna popularności każdej gry coś za coś

może z s na s poprawi się jakieś ulepszenia dadzą moim zdaniem powinni limit wiadomości dać na chat

bo to co się nie raz wyrabia na normalach to jest przesada

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Spokojnie to jest cenna popularności każdej gry coś za coś

może z s na s poprawi się jakieś ulepszenia dadzą moim zdaniem powinni limit wiadomości dać na chat

bo to co się nie raz wyrabia na normalach to jest przesada

A p oco czat ja mam wyjebane na to co psizą. Jedynie czytam wiadomosci "ss, slap itd."

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

lepsze i gorsze czasy,jak masz z kim grać full 5 premade to nie powinno sie narzekać na to że kiedyś było lepiej bo tak naprawdę tylko społeczność sie zmieniła,sama gra pozostaje w dużej mierze taka sama . . .

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Wszystko zależy od tego jak sami podchodzicie do gry. Wg. mnie, przydałoby się wprowadzić więcej wizualnych usprawnień,tj. dodatkowe pingi/komendy i do tego dorzucić wyłączenie opcji czatu(przez użytkownika oczywiście)

Opublikowano

I dobrze że czasy się zmieniły, kiedyś pizdeusze grały dla funu. Kurwa, dla FUNU? Kto gra w LoL'a dla funu, przeciez tutaj się napierdala rankedy nie dla funu, gra się by być lepszym, by wymiatać i pokazać gównom z brązu że to ty jesteś prosem, rankedów nie gram już bo chcę, gram bo muszę, LOL stał się czymś więcej niż grom, to moje drugie życie, moje marzenie to wbić challengera i pokazać światu, że to ja jestem jedynym prawdziwym mistrzem pokemon! Potem złapę Shyvanę w pokebola i będę napierdalał nią po meczetach w ciapatych, zrobię coś dobrego dla świata, nie to co wy, napierdalacie normale drafty bo nie macie jaj by grać normalnych rankedów, ciapaci się zbroją, a wy nadal siedzicie na brązie 5, zróbcie coś ze sobą kurwa, śmiecie nazywać się polakami? Pokupujcie pierdolone Vipy w BoLu, pokupujcie Ryza i napierdalajcie w imie nowej prawicy rankedy, challenger wzywa nas, obrońców wolnej polski!

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Pamiętam czasy jak olaf był całkiem spoko [*]

Kiedyś było elo ludzie tak nie tryhardowali żeby wbić np. srebro V i potem przegrywać bo i tak sie nie spadnie ;_:/

vayne.png

Opublikowano

jak olaf teraz to co robi to szkoda gadać.... w co drugim meczu na wysokości sie pojawia. dmg z dupy robiony pod tanka z hydrą... a at speed to jest przegięcie. co o tematu to gram od poczatku ub roku i wg mnie gra idzie do przodu. nie wspominam nie tesknie:) może wcześniej za corkim w mecie ale powrócił :) co do systemu elo.. wcześniej jebałem sie tygodniami żeby mieć srebro. teraz miekim chujem platyna siadła. mnie sie ten system podoba. jedyne co o nim moge powiedzieć to że na te chwile w gldzie jest wiele osó których nie powinno w nim być :) wiele osób się boostuje sam boostnąłem kilka kont znajomym jak i połowa mojego tsa się w to bawi chłopaki z d1,2. także jak już wbijecie golda:) to gracie dalej z brązami hahaha. i to może być jedynie na minus:) ale jak ktoś umie grać to sam wygrywa gry.

Opublikowano

Stary sklep był całkiem spoko, jak wchodził nowy interfejs wraz ze sklepem to każdy się spinał. A ja sobie teraz nie wyobrażam gry ze skelepm sezonu 2 :p

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Jak zacząłem grać to pamiętam, że jeszcze jungler to była rzadkość :P jeszcze pamiętam jak był system ELO, a nie dywizji, który był o wiele lepszy, po teraz ktoś komuś wbije powiedzmy gold'a, a zasługuję na bronz i tylko będzie psuć innym gry, a sam nie spadnie do silvera a potem do bronzu, tylko zostanie w tym goldzie..

Opublikowano

Pamiętam kiedy zamiast potek były ciastka, kiedy był najlepszy item z gry co z apc robił kupę (force of nature, mundo+warmog+fon=godmode) Pamiętam kiedy każdy instalock na udyra karthusa (100% cdr) sorake (100% cdr), stare tt, te buffy, to były czasy i przede wszystki grało sie 100% dla funu, mistrzostwa wymagają od wszystkich gracz doskonalenia swoich umiejętności, za czym idzie granie dla rankingu. Pozdro

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja najbardziej wspominam właśnie te 100% cdr i to, że kiedyś nie było ważne na jaką linię czym idziesz, tylko grało się dla przyjemności tym co chcesz. Potem wypracowały się mety i inne gunwa i już nie jest tak kolorowo. Poszedłem sobie cait mid wczoraj, to zostałem sflejmiony przez tłum polaczków. Szkoda, że jako jedyny wygrałem linię, farmy najwięcej w obu teamach, a mecz wycarrowaliśmy z junglerem. ^^

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Pamiętacie jak było tak że ADC bez supporta na mida chodził :D ? ahh jak dla mnie wtedy gra miała swój urok teraz to jeden wielki syf z masą błędów ,chodz RIOT stara się to naprawiać.

.jpg

Opublikowano

Ja najbardziej wspominam właśnie te 100% cdr i to, że kiedyś nie było ważne na jaką linię czym idziesz, tylko grało się dla przyjemności tym co chcesz. Potem wypracowały się mety i inne gunwa i już nie jest tak kolorowo. Poszedłem sobie cait mid wczoraj, to zostałem sflejmiony przez tłum polaczków. Szkoda, że jako jedyny wygrałem linię, farmy najwięcej w obu teamach, a mecz wycarrowaliśmy z junglerem. ^^

Obstawiam że leciały flejmy w stylu "omg u fucking noob we lsoe because u, we dont have apc now omgwtf" polaczki lubią tą ripostę gdy sami dostają w pizdeczke na swoich liniach, a ty picknąłeś coś niestandardowo i wygrałes.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

s1 to gunwo viable picki : Xin Jax Mordekaiser jeśli miałeś w teamie jednego z tych picków praktycznie free win. w s2 wcale nie bylo tak kolorowo trójca najlepszych adc : ez graves corki pickles coś innego to OMG PICK NORMAL ADC PLS olaf na każdym turnieju... Teraz jest największa różnzorodność picków nie mówcie że nie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...