Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] ADC - cena nie gra roli! Musi być OPE XD

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałbym kupić sobie jakiegoś ADC. Mam Corkiego i Caitlyn (Corki op, mój main jak na razie ładnie się tym carruje), ale Caitlyn nie ogarniam (nie wiem czemu, po prostu nie umiem tym grac) co wy mi polecacie? Myślałem nad Twitchem

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ewidentnie polecam ci twitcha. q Niewidka Big dmg i trutka z hitów bezcenne . Bardzo dobra jest jeszcze miss fortune big dmg troszke więcej hp od innych adc i olbrzymi atak speed jeśli maksujesz w .

CBAXHEU4tPILS.gif

Opublikowano

ewentualnie możesz zaczekać na junx, grałem na becie i jest opop :>

wydaje mi się ze wyjdzie w ten wtorek za 7k a za tydzień 6k

a jeśli nie to vayne gra mi się nią świetnie

early nie jest złe ale w late miażdży.

Hejo

Opublikowano

Pingwinek - misska poza meta i nie dostaje dodatkowego Asa z W.. Duzego asa to ma tristana z Q

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Moim zdaniem jeden z najsliniejszych ADC teraz jest Corki

- Doskok

- Haras

- True DMG

- Mobilny

- Dość łatwy

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Już któraś osoba z rzędu pisze taki temat na mpc i wszystkim piszę to samo:

Polecam ci Jayce. Czemu ?

- mocne combo

-postać bardzo mobilna

- odnawiająca się mana

- idealny do tf

Poczytajcie trochę a nie zakładacie non-stop nowe tematy :)

Opublikowano

Varus jest świetny, Draven też.

Opiszę Dravena, dobry do agresywnej gry, on + Lulu wymiatają :P

+ogromny dmg

+ms as boost

+slow, odepchnięcie

+global ult

+bije w late więcej dmga od innych adc dzięki Q

+brak problemów z maną

-nie taki łatwy jak inni adc

Opublikowano

Moim zdaniem Varus zmiata w late jak i early :)

- dmg z hitów

- dmg z Q i E

- slow

- aoe ult (cc) świetny do tfów jak i na lini do zabezpieczenia killa

- bardzo łatwy

Opublikowano

Draven

+ogromny dmg

+ms as boost

+slow, odepchnięcie

+global ult

+bije w late więcej dmga od innych adc dzięki Q

+brak problemów z maną

-nie taki łatwy jak inni adc

Opublikowano

Zalezy czy wolisz bardzie adc pod late czy early game. Ale polecam ci Varusa. Varus w polaczeniu z Sona linije wygrywaja bardzo latwo. I kila latwo jest zrobic, wtedy macie 2x stun, ult varusa oraz sony. Varus ma dobre Q ktore ma spore dmg oraz daleko leci. E varusa daje slowa przeciwnkion, W varusa dodaje dodatkowe magiczne dmg i Ullti ktore jest dobre w TF bo kilku na raz mozesz zestunowac. Jedyna wada varusa jest mala mobilnosc, jesli przeciwnki cie dopadnie to nie amsz mozliwosci ucieczki tylko musisz walczyc, ale grajac z dobrymm supportem nie muszisz sie o to na poczatku martwic :) Polecam ci rowniez dravena, chociaz mniej niz varusa :) Draven ma duze dmg, w early chyba najwieksze ze wszystkich adc. Jego Q dodaje ci dodatkowe dmg z ataku. E zadaje troche dmg+ slow i odrzuca przeciwnka, W przyspiesza ci speed chodzenia i chyba ataku. R czyli ult ma duze dmg, oraz leci przez mape w lini prostei oraz zawraca :) Zapomnialem wspomniec ze Q mozna uzyc 2x Dravenem na poczatku mozesz grac z leona lub tarickiem bo jak oni zestunuja przeciwnika to ty majac taki dmg bez problemu go zabijesz :)

Mam nadzieje ze pomoglem i sory ze tyle sie rozpisalem oraz przepraszam za wszelkie bledy jesli jakies sa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...