Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak wybrać takiego samego champa na customie ?

ProEloGamer3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja po tej instrukcji nadal nie wiem jak to zrobić ;c Pobrałem to ale nie mam jakiegoś programu co to rozpozna to pobrane dałem na notatnik to były Chińskie znaki

Opublikowano

Hah, już raz grałem vs 5 Master'ów YI, ubaw po pachy! :D (Tak na marginesie, i tak i tak lamili, więc ich sklepaliśmy ;p)

Opublikowano
Odpowiedź po pytaniu czy są blokady konta za gre 5v5 tymi samymi champami. Odpowiedź dostałem jakieś 15min temu.

"Witaj ponownie,

Jest to bug, którego nie należy używać, gdyż narusza on nasze Warunki użytkowania. Odradzam korzystnie z niego.

''If you haven't yet lost the ability to ask, you may not yet ask for relief.''

WhiteZorin123

Player Support Riot Games"

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

A co jak po stworzeniu customa mam tylok Blind Pick itp?

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Mi się udało wczoraj zagrać, właśnie teraz aktualizuje mi się lol, pewnie to jest ten patch który naprawia ten błąd, a szkoda :(

Mam nadzieję ,że wprowadzą to jako oficjalny tryb i to bardzo szybko.

@Edit

W sumie jak czytam, to nie widzie wzmianki ,że dzisiejszy patch naprawiał ten błąd. Może to był zwykły patch wgrywający championa Jinx, który po porstu usunął moda, a ludzie nie ogarnęli. Chyba trzeba po prostu jeszcze raz wgrać moda.

@Edit2

A jednak nie. Po wgraniu moda i wybraniu jakiejkolwiek mapy wyswietla mi się ten tryb gry nie jest obsługiwany ;_;

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja odrazu widzialem jak to powstalo i gralem duuuzo gier, wogole ktos mnie zaprosil nie w znajomych do x10 Katarina i od tego sie zaczelo ;D 10 Katarin napieprzalo a ja w tej grze zrobilem quadre ;p Gralem tez x2, 10 Ezow, 10 Karthusow, 10 nidalee, 5 Jaycow vs 5 Nidalee i inne ;D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dałby ktoś ten plik na inny host? BŁAGAM!

Ten tryb został wyłączony przez Riot Games na czas nieokreślony. Na PBE pojawił już się ten tryb, więc pod koniec roku (jak to powiedzieli) zostanie wypuszczony do normalnego LoL'a.

8372383248.png
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...