Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] TEKEN5

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym odwołać się od bana.

Otóż dział zbanowani jest działem w którym użytkownicy dostają blokady tak?, nie jest to dział ogólny w którym użytkownik może normalnie dawać odpowiedz w temacie.

Więc dlaczego dostałem perma na konto?

Każdy post napisany w dziale "zbanowani" wymaga potwierdzenia przez Moderatora,dlatego też nierozumiem z jakiej racji dostałem perma.

Dodatkowo dodam że posty w dziale "zbanowani" nie są naliczane na profilu.

Istny sam mi napisał bym stworzył konto w celu odwołania się od bana, miałem dostać UB za 4 dni,gdybym wiedział,że post który wymaga potwierdzenia przez moderatora będzie ostatnim mym postem na forum, nie pisałbym go, Moderator,a raczej Istny diabeł mógł go odczytać a nie akceptować, zrobiłem test wraz z Ellienem , napisał on post w dziale zbanowani który nie został zaakceptowany przez moderatora, a mój post został zaakceptowany,więc wnioskuje że Istny usilnie chciał się mnie pozbyć z forum.

Dodatkowo dodam że część użytkowników jest traktowana w inny sposób przykład:

Info:

xxx

endymion ma plecy osłonięte także wiesz..	22:56
jeśli pisałeś tylko w dziale zbanowani
to dostaniesz ub

Za 4 dni miałem dostać UB na TEKEN5....

Kolejna prowokacja ze strony Glinki:

Glinka.
Kusicielka znowu perm.Jaka szkoda I co wdł was nie prowokuje mnie? wcześniej też takie opisy ustawiał, a że ma plecki tak jak Endymion_ nic mu nie zrobicie.

4dc173fbc7da9786.jpg

Opublikowano

Wykorzystałeś swoje drugie konto do napisania posta w nieswoim temacie z banem.

Mogłeś poczekać do końca blokady, a tak to Ban słuszny.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...