Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

klawiatura i sluchawki co kupic 1 jak wybrac? wasze zdanie

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam dylemat chce kupic sluchawki za ok 200 zl ale potrzebna mi tez klawiatura i co waszym zdaniem lepiej klawiatura + sluchawki za 200 zl czy za 150 zl np sluchawki dolozyc i klawiatura, po prostu nie wiem co mam zrobic pomozcie ;d, na pewno jak bym kupil klawiature np za 150 zl byla by mocniejsza niz za 70 i lepsza

Opublikowano

Klawiatura jest ogólnie bardziej potrzebna niż słuchawki.

Teraz tak:

Zależy czy chcesz wymienić stary sprzęt na nowy, czy kupić którego nie masz.

Jak masz do dupy klawiaturę, to w nią inwestuj na początku, bo bez niech ani rusz :D

Słuchawki są sprawą drugorzędną.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

komputer mam nowy od wakacji 8 gb ram i5 3350p (za 3 lata nowy jakis bardziej wydajny) gtx 660ti 2gb glosniki 2.1 logitech troche malo vat ma subwoofer ale nie wiem czy idzie jakos kupic pod kompa z 400 vat, klawiatura za 40 zl dziala myszka za 120 bezprzewodowa moze zostac i sluchawki creative hs- 600 do wymiany ale teraz nie wiem co ;p ta klawiatura mi dziala i sluchawki no ale chcialbym cos lepszego nowszego jak juz taki pc

Opublikowano

Bierz słuchawki, według mnie po co Ci lepsza klawiatura ? jak wszystko w niej działa to nie potrzeba. A słuchawki się ogólnie przydadzą, czy do do grania i możesz też chodzić normalnie po domu i słuchać muzyki :) Ciekawi mnie tylko jedno .. Po chu* wypisywałeś jakie masz części w tym komputerze ? jak to do niczego się nam nie przyda, tylko chyba, żeby się pochwalić..

Bierz słuchawki.. Do 200 zł znajdziesz na pewno już nie najgorsze, a klawiaturę sobie kupisz później. Przecież to nie jakiś wielki koszt. Chyba, że chcesz wszystko mięć zajebiste. To do roboty i zarabiać i wszystko sobie kupisz. Łatwiej wydawać niż zarabiać

Logo.JPG

Opublikowano

up, prosze cie... phoenix pytal mi sie o pc wypisalem co i jak niczym sie nie chwale... chce zeby widzial ze zlomu nie mam. ale za 5 tysiecy tez nie, chce zeby to przemyslenie bylo dobre i dlatego tak podchodze do sprawy, a jak masz jakis problem to pisz i wyjasnimy

edit; a jesli sluchawki to jakie, najlepiej dlugi kabel i wykrecane mikro do 150 zl duzo osob poleca cos takiego

http://www.ceneo.pl/20978374 

maja byc typowo pod gry

Opublikowano

Sluchawki, bo klawiatura każda ta sama. Mam już jedną od 8 lat kupioną za około 20 zł i dalej jest okej. Jeden minus, że już w środku klej się zrobil od brudu. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...