Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7D] Endymion_

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz mi tylko wyjaśnić dlaczego jedyny dostałem bana? W porównaniu do np. JanWałKorbowy2 jestem wręcz aniołkiem. Rozumiem, że można kogoś nie lubić, ale jako globalny moderator powinieneś być obiektywny i wszystkich traktować tak samo. Już nawet nie chce mi się odwoływać, bo na tym forum po prostu się nie da tego zrobić, wyjaśnij po prostu dlaczego reszta jest bezkarna.

Opublikowano

Możesz mi tylko wyjaśnić dlaczego jedyny dostałem bana? W porównaniu do np. JanWałKorbowy2 jestem wręcz aniołkiem. Rozumiem, że można kogoś nie lubić, ale jako globalny moderator powinieneś być obiektywny i wszystkich traktować tak samo. Już nawet nie chce mi się odwoływać, bo na tym forum po prostu się nie da tego zrobić, wyjaśnij po prostu dlaczego reszta jest bezkarna.

Masz widocznie pecha.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Żałosne, a zarazem dziecinne zachowanie z Twojej strony. Nikt nie może być karany inaczej niż inni, przez czyjąś osobistą niechęć. Domagam się potraktowania wszystkich tak samo i albo ukarać resztę, albo odbanować mnie.

Opublikowano

Żałosne, a zarazem dziecinne zachowanie z Twojej strony. Nikt nie może być karany inaczej niż inni, przez czyjąś osobistą niechęć. Domagam się potraktowania wszystkich tak samo i albo ukarać resztę, albo odbanować mnie.

Napisał ten co jest wobec wszystkich feir.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ale to Ty jesteś moderatorem i powinieneś wszystkich traktować obiektywnie.

Dostałem raport to go wykonałem.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...