Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][SUGESTIA] Nowy temat - Starmade

Toxic325325

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy chcecie taki dzia?

• tak
      2
    • nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wnieść propozycje o dodanie nowego działu o grze Starmade.

Gra ta jest minecraftem w wersji galaktycznej gdzie można zrobić własny statek kosmiczny i eksplorując kosmos badać nowe stacje i planety. Sama gra daje nam możliwość grania w trybie singleplayer jak i zarówno w trybie multiplayer. W grze można zwiedzić ponad 4000 sektorów więc gracze będą mieli co robić.

Gra jest darmowa ale jest w wersji alpha więc występują błędy.

nie będę się rozpisywał w tej sugestii ponieważ lepiej to zrobić w tym temacie.

prosiłbym bardzo o rozpatrzenie pozytywnie tej sugestii, mimo że ta gra jest "świeża" powinna osiągnąć bardzo szybki rozgłos w śród fanów minecrafta.

Pozdrawiam, wasz

użytkownik Toxic325325

Opublikowano

@up wiem że gra nie jest aż tak popularna ale jak już wcześniej napisałem raczej szybko uzyska rozgłos w śród graczy minecrafta co pociągnie "łańcuch" dalej i tak to się rozwinie. Teraz jak patrze i szukam po internecie to nie ma żadnych cheatów ale pewnie znajdą się osoby które będą pewnie kombinować w cheat engine i innymi takimi tak więc...

prosiłbym o więcej wypowiedzi na temat tego działu a szczególnie graczy minecrafta ponieważ dla nich jest ta gra

Opublikowano

Myślę, że warto na początku poczekać na finalną wersje nie ma co za alphy działu zakładać ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę i przetestuję bo brzmi ciekawie :D Bym się wstrzymał z tym działem do końca alphy ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Widziałem, grałem, niby ciekawe, ale klocki...

Nie.

Minecraftowe dzieci na to się rzucą :D

Zagrałem i spoko gra lecz trzeba ogarnąć + będą tuty jak zrobić swój 1 statek do wojny itd.

Więc to pomoże :)

Opublikowano

Minecraftowe dzieci na to się rzucą :D

Zagrałem i spoko gra lecz trzeba ogarnąć + będą tuty jak zrobić swój 1 statek do wojny itd.

Więc to pomoże :)

Właśnie dlatego na nie, bo będzie kolejny ciulowy dział, ale gra ciekawa.

Opublikowano

Jak narazie na nie .

Dlaczego ? Ponieważ poczekajmy na wersje finalną i wtedy można dodać dział testowy teraz gra zawiera bugi oraz gra w nią mała ilość osób.

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jest ta gra co Woznziu czasami wrzuca na swój kanał Strumienie z Ruczaju, tam gdzie buduje statki w kosmosie?

@Edit

Chyba nie, bo ta co on w nią grał to się nazywa Space Engineers, a chyba to nie to. Obczaje jeszcze to Starmade, a jak narazie neutrual, bo gra mało popularna, dopiero w fazie alpha, więc nie wiadomo jak dalej potoczą się jej losy.

Opublikowano

Póki co nie widzę, żeby ten dział odniósł sukces. Jest tego wszystkiego zbyt dużo.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...