Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] premade 4

Qinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sądzicie o takich premadeach ? mówię pierwszy mid a oni mówią wtedy że albo ide na supporta albo x4 report

Opublikowano

tępić cholerstwo też czasem tak mam i idę do trybunału raz tak zbanowałem Johnego Trolla jakiegoś dostał 4 reporty na ryja wchodzę do trybunału a tam jakiegoś arama gra nocturnem to klikam punish

i powinni usunąć takie dobieranie 4 premade i 1 biedak powinno być 5

euio.png

czaje

Opublikowano

Riot nie banuje za nic innego niż flame więc luz

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

co sądzicie o takich premadeach ? mówię pierwszy mid a oni mówią wtedy że albo ide na supporta albo x4 report

Pickujesz to co Ci odpowiada, no chyba że jesteś ostatni. Jeżeli powiedziałeś pierwszy, nic się nie odzywaj - poprostu locknij. Prędzej oni dostaną ostrzeżenie, lub bana, niż ty za standardowe pickowanie. Nie ma co użerać się z premadesami. -.-

8372383248.png
Opublikowano

Pickujesz to co Ci odpowiada, no chyba że jesteś ostatni. Jeżeli powiedziałeś pierwszy, nic się nie odzywaj - poprostu locknij. Prędzej oni dostaną ostrzeżenie, lub bana, niż ty za standardowe pickowanie. Nie ma co użerać się z premadesami. -.-

nieprawda

nie ma wyjątków, pickujesz co chcesz, jak jest adc bierzesz adc JAK MASZ NA TO OCHOTE a trybunał nic nie zrobi.

nie ma znaczenia kto powiedział pierwszy, kto wybiera pierwszy. support nie ingeruje w metę.

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

To siedź cicho,nic nie pisz do nich( nie wykłucaj się ) i idź sobie na jaką linie napisałeś (jak oczywiście byłeś pierwszy)-bana raczej nie możesz mieć,a jeśli już to piszesz do riot'u i im wyjaśniasz .

Opublikowano

Jedna sprawa to że tak robią podczas pickowania, a druga, że czasem dobierze takich ..... że szok, nafeedują wszystko co się da a potem grać nie można jak Cie taki Kassadin zjada na ult + silence

Opublikowano

Co sie przejmujesz normalami. I tak one gowno znacza. A po drugie za troll pick nie ma bana. Moge nie znac mety i grac na 2adc. Sory bro. Jak gralem vayne pod mane to powiedzialem ze nie wiem jak sie ja buduje. Soz

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...