Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Parchute Mod

Seba1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykrywalny czy nie?

Hmm biegam sobie po mapce karkand, nagle jakiś koleś jak poebany kręci się na spadachronie w górę, nic nadzwyczajnego gram sobie dalej...

Jak będziesz grał na pustym serwie, to sobie możesz grać, ale na serwie z ludźmi na 100% ktoś Cię zgłosi i tyle.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Do tego, że na Karkandzie jest pełno budynków ale nie da się na nie wejść i taki snajper nie ma gdzie snajpić. Skaczę z jakiegoś miejsca, "odpala" spadochron i lata jak poj***ny i trafia na jakiś niedostępny budynek :D Na innych mapach typu Mashtuur na ten Meczet też można tak wejść :P

Opublikowano

Do tego, że na Karkandzie jest pełno budynków ale nie da się na nie wejść i taki snajper nie ma gdzie snajpić. Skaczę z jakiegoś miejsca, "odpala" spadochron i lata jak poj***ny i trafia na jakiś niedostępny budynek :D Na innych mapach typu Mashtuur na ten Meczet też można tak wejść :P

Na mashaaturze się akurat wchodzi bugiem, a nie moden ;)

W dodatku ten antycheat w grze, co robi ss jak zauważa coś dziwnego (nie pamiętam nazwy GGC chyba) nic Ci nie zrobi, bo nie masz żadnej innej rzeczy w grze, po prostu podczas skoku scrollem jedziesz w dół :D

@offtop

o.O naprawili dodawanie postów, po tylu latach xD

436951440626370320491.png

Opublikowano

jakim bugiem ;O Weź mi wyjaśnij :D

Stajesz pod ścianą od strony D i wjeżdża w Ciebie humvee... dobrze myślę? xD

(Wow, jeszcze pamiętam gdzie jaki punkt jest :D)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jaki humvee? xD:D Jakiś pojazd nazywa się humvee? o.O

Oj no Hummer wojskowy :D Czyli ta terenówka Amerykanów, ale równie dobrze może być ten ruski GAZ.

W każdym razie ja tak wchodziłem na meczet i działało (tylko musi cię zdrowo pier*olnąć).

A, i pamiętaj żeby z kimś ze swojego teamu to robić :P

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...