Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] prawdopodobnie nowy skin dla hecarima

arronbado

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeglądając pliki gry natknąłem się na coś ciekawego

nowa skórka dla hecarima?

jak myslicie, czy w najbliższym czasie wyjdzie jakiś nowy skin?

nie wiem czy na becie nie ma już tego, ale nie mam akurat pobranej i nie sprawdze

post-1017169-0-57931200-1381072492_thumb.png

Opublikowano

będzie to skórka halloweenowa daje sobie noge uciąć bo i tak nie jest mi potrzebna albo po prostu sie pomylili

wątpię żeby się pomylili, bo już kiedyś patrzyłem w tych plikach i były takie same obrazki to później pojawiały się na ich miejsce normalne skiny

A to nie jest czasem ten co jest teraz?

nie, ten co ostatnio wyszedł już jest i jest to 4 skórka dla hecarima co z resztą widac na obrazki wydaje mi sie, ze to bedzie skórka na halloween 2013 tak jak mówi up

Opublikowano

będzie to skórka halloweenowa daje sobie noge uciąć bo i tak nie jest mi potrzebna albo po prostu sie pomylili

Była rok temu, look na 3.

Wątpię, żeby dali kolejną skórkę do hecarima, gdzie jest ich parę dobrych i zostawiliby championy bez większego wyboru ich.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

No nie wiem. Hecarim miał już 3 skiny przed Arcade i po jego wyjściu było na niego branie. Jeśli RIOT zauważył, że pomimo ciągle wychodzących skórek do konia ludzie dalej go kupują no to czemu nie? Ja jednak 3 skórki do Hecarima nie kupię xD

Na logikę, wątpię aby kolejna skórka dla niego się szykowała.

Opublikowano

Wątpie żeby to był kolejny skin do Hecy przecież niedawno co wyszedł Arcade Hecarim.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

nowa skórka, szykujcie RP. Może jakaś legendarna ze zmianą wizualną skilli? ^^

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

Nie ma opcji, to nie miałoby żadnego sensu. Dość, że wyszedł nie dawno skin do niego za 1350, to dostał rok temu legacy na halloween. Liczę na skin do riven/zeda. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

renekton także ma taki pliczek.

http://scr.hu/0yzj/hzo19

wątpię aby to był nowy skin.

Do renektona to już dawno miał wyjść skin przed pool party stąd też ten pliczek. Osobiście testowałem tego skina co miał wyjść na pbe, lecz jak widać okazał się trafny

Opublikowano

Do renektona miał być ten niby ze spalonej ziemi i czekamy na niego już dobre 2 miesiące od ogłoszenia, że coś takiego ma się pojawić.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

@topic

Raczej to będzie skin na halloween bo innej opcji nie ma.

@offtopic

Gdzie wejść aby znaleść te skiny ?

Raczej to będzie skin na halloween bo innej opcji nie ma.

Chyba juz powiedzieli ze halloweenowy byl rok temu wiec nie dadza drugiego wtf. Skorka do zeda powinna wyjsc tak popularny champion z 1 skorka .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...