Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA San Andreas - Multiplayer

Gordoncunek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś grałem w GTA San Andreas Multiplayer i nie było to jakoś specjalnie rozbudowane, wbijałem na jakiś serwer gdzie było z 200 graczy i każdy latał po mapie i się zabijał, wbijałem też na jakieś inne serwery, ale na większości trzeba było się nawzajem zabijać, a jak był jakiś serw gdzie się nie trzeba zabijać, tylko pracować, takie RP to prawie nie było graczy, chciał bym znowu zagrać w GTA San Andreas na multi, ale dawno nie grałem i chciał bym, żeby ktoś mnie wprowadził do tego multi w San Andreas, co tam się zmieniło itd... dodam, że grałem w to z 2 lata temu, więc napiszcie co teraz jest :D słyszałem że są jakieś 2 multi do GTA Sa, jakieś MTA i SA:MP, a i jak kiedyś grałem to nie było przechodniów, tzn nie było żadnych ludzi chodzących po mieście, ani samochodów na ulicach, tylko sami gracze, czy teraz są jacyś komputerowi NPC w multi gta san andreas ?

Opublikowano

NPC można zrobić na MTA. Na SAMP też ale zabiera to sloty. Jeśli nie chcesz się napierniczać. Graj na MTA na RP albo na serverach race. MTA zdaje się, że w 2010 roku. Zajeło 3 miejsce w światowym rankingu na najlepszą modyfikacje do gry. A jeśli wolisz na SAMP grać ( czego nie polecam bo się nie odzwyczaisz ). To Polecam ci servery RP takie jak Net4game LS-RP, a jeśli chcesz się napieprzać (bez większych kar ^^) polecam Mrucznik RP. A za to na MTA powiem ci 2 najlepsze RP moim zdaniem czyli. LSS-RP i Devgaming. Jeśli wolisz jeszcze coś innego pisz.

Opublikowano

NPC można zrobić na MTA. Na SAMP też ale zabiera to sloty. Jeśli nie chcesz się napierniczać. Graj na MTA na RP albo na serverach race. MTA zdaje się, że w 2010 roku. Zajeło 3 miejsce w światowym rankingu na najlepszą modyfikacje do gry. A jeśli wolisz na SAMP grać ( czego nie polecam bo się nie odzwyczaisz ). To Polecam ci servery RP takie jak Net4game LS-RP, a jeśli chcesz się napieprzać (bez większych kar ^^) polecam Mrucznik RP. A za to na MTA powiem ci 2 najlepsze RP moim zdaniem czyli. LSS-RP i Devgaming. Jeśli wolisz jeszcze coś innego pisz.

Wielkie dzięki za pomoc, jak byś mógł dał byś mi linka do pobrania tego MTA ??? i odpowiesz jeszcze na parę pytań ?

1.Czy na wielu serwerach są boty i jak one funkcjonują ? tzn czy chodzą jak w normalnym GTA San Andreas po mieście i jak się ich zabije to się respią gdzieś jak normalni gracze i chodzą dalej, czy są one jako boty w jakiś pomieszczeniach i nic nie robią tylko stoją, czy jadą sobie samochodami po mieście ?

2.Można zrobić swoją własną postać ? Z tego co pamiętam kiedyś jak wbijałem na serwa to mogłem tylko wybrać jakąś gotową postać, a teraz się pytam, czy można sobie ustawić np. fryzurę, kolor skóry, twarz itd... ? A jeśli nie, to czy jest jakiś program, modyfikacja do tego żeby mieć na multi własną postać ?

Opublikowano

Ja gram do tej pory SAMP, kurde gdy pobrałem MTA to nie idzie się przyzwyczaić.

Niby te same gry a całkiem coś innego :)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Wielkie dzięki za pomoc, jak byś mógł dał byś mi linka do pobrania tego MTA ??? i odpowiesz jeszcze na parę pytań ?

1.Czy na wielu serwerach są boty i jak one funkcjonują ? tzn czy chodzą jak w normalnym GTA San Andreas po mieście i jak się ich zabije to się respią gdzieś jak normalni gracze i chodzą dalej, czy są one jako boty w jakiś pomieszczeniach i nic nie robią tylko stoją, czy jadą sobie samochodami po mieście ?

2.Można zrobić swoją własną postać ? Z tego co pamiętam kiedyś jak wbijałem na serwa to mogłem tylko wybrać jakąś gotową postać, a teraz się pytam, czy można sobie ustawić np. fryzurę, kolor skóry, twarz itd... ? A jeśli nie, to czy jest jakiś program, modyfikacja do tego żeby mieć na multi własną postać ?

1. Boty, po prostu stoją, nie są na każdym serwerze, jednakże istnieje taka możliwość, specjalnego ich zaprogramowania, aby jeździli(choć jest to trudne). Przykładowo serwery DayZ, gdzie jako zombie są boty.

2.Można ubierać CJ'a, co do innych postaci musi być to zrobione przez twórcę serwera. Możesz sobie samemu wgrać i jeżeli ty to zrobisz(jako zwykły gracz, co swojego gta) to tylko ty to widzisz.

MTA Download:

http://mtasa.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...