Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto paypal dla nieletnich

kabuio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, lecz czy przy rejestracji mam podać prawdziwe dane osobowe (głównie chodzi mi o adres) czy zmyślić?

A co się stanie jak podasz prawdziwe dane? To nie jest jakaś podejrzana strona że jak dasz adres to coś będą do ciebie przesyłać.

Podaj prawdziwe dane.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie no chodzi mi tylko o to, żeby nie wysyłali mi listów itd. Miałem już taki problem z pobieraczek.pl (rozwiązany :D )

Opublikowano

Też miałem tak z pobieraczek, ale dalem fałszywy adres itd... na mailu mi pisali :D. W tym paypalu musisz dać wszystkie prawdziwe, jak chcesz zrobić przelew. Wszystko prawdziwe. Też dałem i nic nie jest ...

Opublikowano

Ja nie wiem, jak można porównywać polskich oszustów do największych stron na świecie. No a co ty myślisz w banku też podasz fake dane? Pomyśl troche zanim coś napiszesz bo wkur**** mnie ten poziom inteligencji na tym forum.

Opublikowano

Prowizję są stosunkowo małe ;] Podaj prawdziwe dane ręczę, że nic ci się nie stanie ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ok jeszcze jedna rzecz: jakie są limity BEZ potwierdzenia kontem bankowym??

(Pytanie czysto teoretyczne). O a jak są pobierane te prowizje? Automatycznie z PP?

Opublikowano

Ludzie tak TRUDNO wpisac w google np ,, czy moge miec konto w banku??"

Niee lepiej spamowac na forum o grach xD

Konto w banku masz zaleznie od banku np w ing u mnie w miescie jest od 15 a w pekao od 16 i np w ing moge robic przelewy max 500zl na jakis tam czas i tylko za zgoda rodzicow a w pekao jak normalne konto :) wszystko zalezy gdzie mieszkasz i jaki bank i z tego co wiem nie wpiszesx fake danych bo oni to rygorowo sprawdzaja nawet nie proboj bo jeszcze kare dostaniesz ;) to takie moje rady

xmMfHrm.png
  • 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...