Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Terraria 1.2

Okx

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Jak w temacie szukam no premium tej najnowszej terari :) Możecie podać linka :3 jak ktoś ma za dobrą odpowiedź plus

pikachunv6.png

Pikachu zachwilę cię porazi :).Jeśli nie zostawisz lajka

Opublikowano

Drogi Hinarze, każdą grę da się spiracić, dosłownie. Koledze właśnie tutaj chodziło o podanie linka do ściągnięcia pirata 1.2 Terrari. Ale ja osobiście tego linka nie zapodam bo jestem przeciwny piraceniu takich tanich gier jak Terraria. Czy naprawde 10Euro na steamie to dla was za dużo ?

Opublikowano

Drogi Hinarze, każdą grę da się spiracić, dosłownie. Koledze właśnie tutaj chodziło o podanie linka do ściągnięcia pirata 1.2 Terrari. Ale ja osobiście tego linka nie zapodam bo jestem przeciwny piraceniu takich tanich gier jak Terraria. Czy naprawde 10Euro na steamie to dla was za dużo ?

Użytkownik prosił o "no-premium" sugerując, że Terraria jest darmowa, a płaci się jedynie za konto premium. Przynajmniej ja to tak zrozumiałem, bo o piracie nic nie mówił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...