Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Killer-Craft [Survival+frakcje] [mcmmo] [Szybki drop oraz exp ze stona] 15slotów.

KillerThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

info.png

kropka.pngNazwa serwera: KillerCraft

kropka.pngAdres IP: KillerCraft.gomc.pl

kropka.pngPORT:

kropka.pngPotwory: Tak

kropka.pngZwierzęta: Tak

kropka.pngPVP: Tak

kropka.pngPVP: Nie

kropka.pngSloty: 15

kropka.pngBiała lista: Nie

kropka.pngNether: Tak

pluginy.png

kropka.pngPotrzebne

administracja.png

kropka.pngWłaściciel KillerTheProgg.png
kropka.pngAdmin Campergg.png
kropka.pngBudowniczy Niverosgg.png

infodod.png

Szybki Drop z kamienia. Szybki Exp z kamienia. Znajdują je plugin na freakcje. AdminShop.

Opublikowano

Serwer Ch**owy Admini jeb*ą wszystko. Nie słuchają się graczy. Nie przyjmują żadnych propozycji. Mod jest za kasę (?). Moda może kupić sobie każdy nawet ten który czitował. Exp to istne "WTF?!". Do serwera nie przyłożono żadnej staranności

W podsumowaniu. Najgorszy serwer roku 2013.

mca.png
Opublikowano

Back2000 ja nie mogę uwierzyć ,ponieważ nie mieliście żadnych dowodów np . ss lub jakieś demko bo poco zrobić lepiej tylko napisać.Co ja też sobie napisze o Back2000 ma nodusa (czy jak to się nazywa) bo mnie zabił .To nie jest żaden dowód a exp jest taki ponieważ żeby gracze mogli robić sobie dobre eq enchant a nie masz 20poziom i dalej prawie już nie leci to jest bardziej serwer pod pvp zrobiony.I jak mi każdy spamił to jak miałem ogarnąć sam jest was 10 ,a ja jestem tylko 1.

I wyciągnąłeś wszysko z 1h ,a co grałeś 2dni? i co przez 1h bo cie zabili już ci serw się nie podoba?Ehhh naucz się grać i przyjmuj "śmierć" na klatę ,a nie zabił mnie to wszystko wina nodusa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...