Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MMR - małe pytanko

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jestem w Silv I i dostawałem sobie po 20 LP, ale zjebałem promo i przyszedł gorszy okres, przegrałem jakoś 10 gier i teraz dostaje po 5 LP (gram z Silverami V, nawet Bronzami i unrankedami ;x) Ale nie wiem czemu dalej tak mam, a wygrałem 7 gier pod rząd... Co z tym zrobić? Jak wygram pare gier pod rząd to wróci to do normy? Bo jak dostaje po 5 lp i trace po 3-4 to nie mam szans wbić 100 lp....

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Żeby dostawać po 20 lp w 1 dywizji musisz mieć gdzieś około 15 winów na +

Bullshit. Musisz po prostu kilka gier najlepiej pod rząd wygrać żeby wróciło do ''normy" czyli 15-25pkt za wygraną i ok -15 za przegraną.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Tylko właśnie ja mam 15 winów więcej niż losów... No cóż, musze powygrywać widocznie pare gier, choć łatwe to nie jest...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

na razie w 2 dni wbilem 25 lp więc trudno jest z takim system ,,wygrać"... Jeśli trace prawie tyle ile zyskuje, no to na prawde HARD xD a pomyśleć że otarłem się o golda.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...