Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwolnienie z wf i problemy.

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Otóż mam taki problem, a więc od początku roku szkolnego mam zwolnienie od lekarza, zwolnienie się kończy za trzy tygodnie.

W piątek mama była u wychowawczyni bo nie była na wywiadówce, wychowawczyni pokazała mamie moje oceny, okazało się, że mam już dwie jedynki z WF.

Jutro idę porozmawiać z nauczycielem od WF, wiem jedynie, że nie będzie łatwo bo kolega miał też taki sam przypadek na koniec roku i miał zdawkę z WF.

Powiedzcie mi czy nauczyciel ma prawo wpisywać mi oceny gdy ja mam zwolnienie z wf ?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Niby jakim prawem wpisuje ci jedynki z WF skoro masz zwolnienie lekarskie?

Rozumiem gdybyś przynosił w kółko jakieś od mamy to mógłby, ale tak to nie może.

Toż to jest tak samo jakby komuś wpisywał pały bo nie ćwiczy, a chłopak miałby np. złamaną rękę.

Śmiech na sali.

Przecież ćwiczenia, których nie wykonujesz nie przepadają tylko każe ci najwyżej zrobić po skończonym zwolnieniu.

Moim zdaniem to jest bezprawne i najlepiej jakbyś poszedł od razu do dyrekcji, bo on może ci jeszcze jakieś głupoty wciskać.

58815786.jpg

Opublikowano

Kolega miał podobny problem pod koniec roku, otóż przyniósł zwolnienie lekarskie na miesiąc, w tym czasie były dwa sprawdziany i rzecz jasna ich nie zrobił, po tych sprawdzianach zaraz była poprawka i też ich nie zrobił no bo jak a w dzienniku dwie faje mu wylądowały i zdawka w wakacje bo nie dał mu poprawić tych sprawdzianów bo przecież była poprawka, tak powiedział.

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Nie ma takiego prawa. Powinieneś być normalnie nieklasyfikowany a nie jakieś poprawki. Idź do dyrektora.

Opublikowano

Zdawka z WF xD, czegoś takiego nie ma, ponieważ ten przedmiot ma na celu podwyższenie średniej debilom. elo

yyy... jest zdawka z wf, wiem bo kolega miał :)

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

ja bym zwołał grupke moich ziomków i po szkole byśmy mu narąbali ale lepiej nie najpierw przypomnij mu o zwolnieniu i zaprotestuj

euio.png

czaje

Opublikowano

Nie ma takiego prawa. Powinieneś być normalnie nieklasyfikowany a nie jakieś poprawki. Idź do dyrektora.

Kurwa, debil ;d Jak ma zwolnienie to jest zwolniony a nie nieklasyfikowany.

Zdawka z WF xD, czegoś takiego nie ma, ponieważ ten przedmiot ma na celu podwyższenie średniej debilom. elo

Zdziwiłbyś się jakie są rzeczy na poprawce z wf. ;D

@ Co do zwolnienia to udaj się do dyrektora, dawałeś wniosek z zwolnieniem? Sam papierek od lekarza teraz nie wystarcza.

Może mu się pojebały numerki w dzienniku i zamiast komuś innemu pałę to wpisał Tobie, u mnie był taki przypadek.

Opublikowano

W tym roku weszły nowe zasady.A wedle nich jeżeli masz zwolnienie ponieważ boli cię np. lewa ręka, nie oznacza to że nie możesz biegać na 100 metrów.

Chodzisz ty na ten wf w ogóle?
Also nie kłuć się z nauczycielami bo ci dopierdolą jeszcze bardziej.

Opublikowano

@ Co do zwolnienia to udaj się do dyrektora, dawałeś wniosek z zwolnieniem? Sam papierek od lekarza teraz nie wystarcza.

Może mu się pojebały numerki w dzienniku i zamiast komuś innemu pałę to wpisał Tobie, u mnie był taki przypadek.

Jaki kurde wniosek ? :D

Dostałem jedynie zwolnienie od lekarza od xxx do xxx z pieczątką lekarza, podpisem i pieczątką ośrodka zdrowia :D

Chodzę na WF, jedynie zwalniam sie z ostaniach godzin wf, wtedy daję mamę do telefonu i bez problemu.

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Ja w średniej szkole miałem tak, że jak miałem zwolnienie z w-f to z tym do pielęgniarki po podpis później do dyrekcji z tym i dyrekcja dawała jakiś tam zaświadczenie, które niosło się do nauczyciela :)

Logo.JPG

Opublikowano

Nie życzę sobie takich określeń w moim kierunku. Nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz więc czemu takie coś piszesz? Napisałem tak, ponieważ już od 2 lat nie ćwicze na wf i zawsze na świadectwie jest napisane nieklasyfikowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...