Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie PSC

eXploit007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie da sie jakoś zbugowac nx ? słyszałem że przez paypal jakoś się da.

2 pytanko ma ktos jakis cod generator do paysafcard? Widziałem dużo filmików na yt i miały spora łapek w góre (nawet po 150-200).

Z góry dzięki.

Proszę o nie zamykanie tematu po 1 komentarzu typu nic takiego nie ma...

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

NX nie da się zbugować.

Jeżeli chodzi o PSC to nie ma takiego generatora, a jakby powstał to więzienie na kilka lat dla każdego, co go użyje.

takie filmiki to czysty fake, kupione like i komentarze.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ale nic takiego nie ma więc na jaką odpowiedź liczysz? <_<
Nie można zbugować nx,nie ma ich za darmo bo takto nikt by nie kupował rozumiesz to czy trzeba to ci narysować?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

NX nie da się zbugować. Kiedyś chyba przy zakupie przez PayPal był jakiś gratis NX.

Generatora też nie ma i zapewne nigdy nie będzie. To co na youtube znalazłeś to zwykłe zarabianie na reklamach lub keyloggery przez które możesz stracić konta do różnych serwisów i gier.

Opublikowano

Cześć.

Co do buga związanego z pay pal to nie był bug a tylko błąd kalkulatora paypal, gdzie mogłeś kupić 10 000 NX Cash za równowartość 1 euro chyba, lecz od razu wykluczyli możliwość kupna przez pay pal ;-)

Innych nie ma raczej, bynajmniej nie słyszałem.

Co do generatorów, nawet nie pobieraj, mogą być tam keyloggery jak uruchomisz exe ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

No gadałem ostatnio z typkiem i mówił, że jest bug i że za free możesz przez pay pal"a se nx doladowac ale nie chciał wytłumaczyć jak

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

Bo niczego takiego nie ma!!! Na kartce trzeba ci schemat narysować że czegoś takiego nie ma (w uja Cię robił )

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

No gadałem ostatnio z typkiem i mówił, że jest bug i że za free możesz przez pay pal"a se nx doladowac ale nie chciał wytłumaczyć jak

Nie ma takiego w ogóle bugu, nexon by do tego nie dopuścił a poza tym wyłączyłby płatność PayPal'a.

Zapewne Ci, którzy tak mówią oczekują naszej reakcji pt: "Jak działa ten bug", oni pewnie będą próbować po prostu kraść konta pod pretekstem, że muszą ten bug wykonać :-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jest bug a raczej oszustwo a wiec wytlumacze ...

Przecież to jest nielegalne działanie, oszustwo. Dzięki temu można mieć kłopoty z prawem niemieckim, Polski...

Ciąganie się po sądach, lepiej aby nikt nie próbował, poza tym nie wiadomo czy to działa.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...