Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki za 200zl czy Diablo III

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieemka, mam taki dziwny problem. Nie wiem co kupic, nie wiem co bedzie lepsze. Diablo III czy sluchawki za 200zl? Na obie rzeczy mozna powiedziec ze choruje... Ale nie wiem co kupic.

Opublikowano

ja tez bym wziął słuchawki, a jeśli nie jestes zdecydowany to kup mi, bede zadowolony :D bo tez będę kupywał klawiature i sluchawki nie byle jakie bo teraz mam za 50 zl, heh 1 zakup mniej bedzie :P

Opublikowano

Ja bym wziął słuchawki ponieważ nie długo dochodzi dodatek do diablo warty tyle samo co gra a bez niego trudno będzie sobie pograć z kimś.

graphic.png

Admin Cienia
Opublikowano

Za 2 stówy kupisz diablo i w miare dobre słuchawki.

PS, DYSLEKSJA to nie choroba tylko lenistwo.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

No ja bym kupił Diablo, bo słuchawki za 200 zł mam xD.

Tak na serio to słyszałem, że Diablo szybko się nudzi jak nie masz z kim grać, więc polecał bym jakieś fajne słuchaweczki kupić, bo będziesz miał do wszystkiego, a Diablo po tygodniu znudzi i 200 zł w błoto.

Nie wiem jak tam u Ciebie, ale ja nie grałem w żadną grę dłużej niż tydzień, bo wszystko mi się nudzi (oprócz TF 2 i LoL'@).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...