Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kali Dancera vs Archera Acrobaty - Który do PvP?

sonkuba4pro

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiec tak zastanawiam sie nad wybraniem Kali Dancera a Archera Acrobaty kogo mi polecacie do pvp?

Oby dwie postacie są dobre jak lubisz pokaźne skille to kali bierz a jak lubisz walczyć i robić dużo uników i różnych tam akrobacji w powietrzu to weź łucznikczkę

Opublikowano

Z tego co wiem skille Kali Dancer maja wiecej dmg od Acrobat. Ale moim zdaniem i tak zależy od tego czym wygodniej ci się gra.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Z tego co wiem skille Kali Dancer maja wiecej dmg od Acrobat. Ale moim zdaniem i tak zależy od tego czym wygodniej ci się gra.

wydaje mi sie ze acrobat trudno sie robi misje wiec jak tam powiedziales wybierz postać którą ci się będzie dobrze grało w misjach i w pvp. Mam prośbę pomożesz to mój temat albo masz jakieś konto na dragon nest sea. http://mmorpg.org.pl/forum/topic/56982-problem-z-rejestracja-na-dragon-nest-sea/?p=416066

Opublikowano

wydaje mi sie ze acrobat trudno sie robi misje wiec jak tam powiedziales wybierz postać którą ci się będzie dobrze grało w misjach i w pvp. Mam prośbę pomożesz to mój temat albo masz jakieś konto na dragon nest sea. http://mmorpg.org.pl/forum/topic/56982-problem-z-rejestracja-na-dragon-nest-sea/?p=416066

Nie pamietam jak u kali ale luk ma malo hp przynajmniej na poczatku.

ruU3AnC.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...