Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wybijamy ranked team do silver I

bartek19623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie ja wraz z dwoma moimi rl kumplami chcemy wybic drużynę do silver I jesteśmy w Brąz III przegralismy 1 raz a wygralismy 4 razy.

Jesli uda nam się dojść do Silvera I to będę wrzucał ssy z próby dojscia do golda(w tym starym sezonie jeszcze ^^) Będę wrzucać ssy wygranych i przegranych.To najpierw te ,,stare" przegrane i wygrane pozniej będę na bierząco pojedyncze ssy wrzucal.01922774550157095687.jpg

bartek19623---18.png

Opublikowano

Powodzenia. No ale panowie słąbiutkie buildy macie, picki i farmę. Berki na Pantheonie ? Proszę cię. Ashe na 3v3 - NIE., Farma ? 15 minuta min.100 farmy.

Opublikowano

Fejs ja wiem ale na tym 3vs3 ranked team nie przywiazujemy wagi do liczby creepow(wiem to zle ) ashe bo byla counterem noo buildy to wiem aa i avangardos eksperymentowal wtedy on nie sklada na codzien berkow :D

bartek19623---18.png

Opublikowano

Nie przywiązujecie uwagi do farmy. No to załóżmy że traficie na takiego udyra cho gatha i zyrę. Early będziecie wygrywać ale oni zaczną się farmić i was zniszczą w late game.

Mówie wam, poprawcie picki ,buildy farmę. Jakieś mocne matchupy sobie ogarnijcie i chwila moment wbiejecie sobie tam golda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...