Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z uruchomieniem gry

Gadoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem z " moim " Lol'em , a mianowicie - gdy uruchamiam grę ukazuję mi się logo League Of Legends i dalej nic się nie dzieje . Nie wyskakuję żaden błąd , ani nic , po prostu jest sobie to logo , a gra się nie włącza .

Poszukałem trochę na ten temat w internecie i widziałem kilka porad ( instalacja Adobe , Direxa , net framework i innych programów / sterowników ) .

Z net framework mam jeden problem , gdy chce zainstalować net framework 3.5 ( bo z tego co czytałem taki jest potrzebny do lol'a ) wyskakuje mi błąd bo mam już jakiś inny . Nawet po odinstalowaniu go , mam go.. Zrobiłem wczoraj nawet formata dysku C bo niektórzy na różnych forach pisali że format pomoże , ale po formacie problem dalej występuje .

Proszę o jakieś konkretne odpowiedzi bo zbliża się koniec sezonu , a chciałbym jeszcze wbić do platyny .

Opublikowano

Witam . Mam problem z " moim " Lol'em , a mianowicie - gdy uruchamiam grę ukazuję mi się logo League Of Legends i dalej nic się nie dzieje . Nie wyskakuję żaden błąd , ani nic , po prostu jest sobie to logo , a gra się nie włącza .

Poszukałem trochę na ten temat w internecie i widziałem kilka porad ( instalacja Adobe , Direxa , net framework i innych programów / sterowników ) .

Z net framework mam jeden problem , gdy chce zainstalować net framework 3.5 ( bo z tego co czytałem taki jest potrzebny do lol'a ) wyskakuje mi błąd bo mam już jakiś inny . Nawet po odinstalowaniu go , mam go.. Zrobiłem wczoraj nawet formata dysku C bo niektórzy na różnych forach pisali że format pomoże , ale po formacie problem dalej występuje .

Proszę o jakieś konkretne odpowiedzi bo zbliża się koniec sezonu , a chciałbym jeszcze wbić do platyny .

Przeniesienie League of Legends na inny dysk, oraz uruchomienie jego nie pomaga?

8372383248.png
Opublikowano

Niestety nie , próbowałem ją instalować i na "C" i na "D" oraz na moim pendrive , ale problem nadal występował .

Uruchomienie w innym trybie zgodności, oraz uruchomienie jako administrator?

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...