Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który E-Papieros?

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci tak, jeżeli masz kasę a jeszcze nie miałeś e-papierosa
to możesz kupić jeden z tych które podałeś tak na próbę,
natomiast jeżeli miałeś już kiedyś e-papierosa lub nie masz za dużo kasy przy dupie
to lepiej uzbieraj sobie więcej kasy i kup lepszej firmy np. tego co podał TylkoNaChwilke

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Osobiście polecam Volish'a :) dobrze się pali i jest gwarancja ( bateria i ładowarka). Części łatwo wymienić.. Od grzałki po baterie do clearomizera :)

Logo.JPG

Opublikowano

Znajdź kolegę i kup tego:

http://allegro.pl/e-king-ego-kamikaze-1100-ce5-50ml-plynu-gratis-i3594017525.html

100% satysfakcji, najlepiej jak masz w mieście gdzieś sklep, w moim wypadku w poznaniu, jest bez problemu, miałem problem z baterią, wymienił na miejscu i przeprosił za sytuację.

P.S. Jeżeli masz 16+ i wyglądasz ogarnięcie to nie będziesz miał problemu z zakupem ;)

A i jakie fajki normalnie palisz? Żebyś nie przesadził z nikotyną, tak jak ja, wziąłem 18mg i teraz kumpel wypala a ja jadę na zmieszanej 0 i 11 xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Futerał to gunwo xD. Sam osobiście mam, lecz nie jest mi szczególnie potrzebny, będzie problem z ładowarką bo jest tylko jedna ;c.

A i liquid jak chcesz smakowy to arbuz kosa ^^

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Lepiej kup E-fajkę z częściami z Proboga. nie więcej niż 130 zł.

Jak kolega 1 postem, obydwie do dupy.

Arbuz hmmm a jeszcze jakieś dobre 2 podasz?

Najlepsze według mnie do:

Arbuz, RedBull i Banan, może jeszcze Enegry drink +18, no ale to daje kopa :D

svh03y.jpg

Opublikowano

Zależy też jaka firma, bo osobiście paliłem tylko Arbuza od e-kinga i Black Devil Gold oraz Czarną herbate ale nie wiem jakiej firmy

Arbuz 9/10

Czarna herbata 9/10

BD 6/10

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...