Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Walnięte Wifi czy telefon czy co ?

9695965

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam telefon samsung galaxi gt-i5700 i otuz mam taki problem jak probuje sie połonczyc z wifi to pisze mi ze nie powodzenie a prubowałem sie polonczyc z wifi nie zabezpieczonym full zasieng i z zabezpieczonym znajac haslo i to samo prosze o pomoc :)

sory za ortografie ale mam dysortografia

[ogien] 9695965 [/ogien]

Opublikowano

Może te wifi po prostu ma filtrację MAC, sprawdź na takim WiFi które na 100% działa, ew. z kolegami posprawdzaj czy tylko u Ciebie występuje ten problem, to że sieć jest niezabezpieczona to nie oznacza że pstryk i już masz internet w fonie ;)

Opublikowano

Jakis czas temu okolo 3-4 tygodnie temu siedialem na tym bez chasla i od tamtej pory nie siedzialem a w pstatnim czasie prubowalem wejsc na wep nie moglem i prubowalem znowu na tym bez i nie moge , przed chwila prubowalem i pisze tak łonczenie z siecia XXX > pobieranie IP sieci XXX > nie powodzenie > odrazu robi pentle i robi łonczenie z siecia XXX> pobieranie IP sieci XXX > nie powodzenie ... przywrucilem go do stanu fabrycznego i nic nie dalo , ale zdziwilo mnie to u mnie jest fon free internet sprubowalem sie połonczyc i połonczylo ale ten internet jest platny

[ogien] 9695965 [/ogien]

Opublikowano

FON NETIA FREE INTERNET czy ORANGE FUN SPOT? U mnie są obydwa $hity, i tylko zaśmiecają yyh łącza xD?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

A co, kolegów nie masz? Weź jakieś inne urządzenie i spróbuj się połączyć z Wi-Fi, tak jak mówił kolega wcześniej, być może jest to spowodowane filtracją MAC. Jeszcze jedno, nie zasłaniaj się dysgrafią, dyslekcją czy innymi dałnami, słowa które napisałeś błędnie są zaznaczone kolorem czerwonym i bez problemu można je poprawić.

Opublikowano

Z fon netia free internet nie da się połączyć, trzeba płacić, to dlatego.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Filtracja adresów mac. W szkole jest net bez hasła, ale nie da się połączyć; tylko szkolne laptopy mogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...