Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie w sprawie golda

babyxfire2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, bo jutro kupuje CD ACTION a w nim sa 2 kody na golda... idzie je jakos polaczyc? Wiem ze wydam czesc golda na kase zeby kupic nowy czolg a reszte nie wiem na co wydac, ktos ma pomysl?

Opublikowano

jeden kod jest dla starych graczy tzn. kod na golda , a drugi kod to kod zaproszeniowy , jeżeli osoba napisze go przy rejestracji dostanie ileś tam golda i premium , wiec da się połączyć jak zrobisz nowe konto :)

Opublikowano

Ja odradzam kupienie konta prem tylko czekanie na obniżki miejsc w garażu i w koszarach a co do laczenia to tak jak mówił przedmowca tylko podczas zakladania nowego konta.

signature.png

Opublikowano

Ja jeszcze ani razu nie kupowałem miejsc w garażu, mam ponad 10 czołgów i jeszcze 6 miejsc w garażu.

Nie zbieram czołgów, robię 1 linie to sprzedaje poprzednie czołgi, jedynie wz-132 zostawiłem. Mam tyle miejsc, bo sprzedaje te "niby" czołgi premium od WG.

Już lepiej za golda zrobić załogę na 100% niż na garaż.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...