Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Zestaw Zwycięzców Mistrzostw Świata.

JeXioR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze :D

Dzisiaj pojawił się w sklepie zestaw champów + skinów jakimi drużyna skt1 wygrała finał mistrzostw świata.

Tutaj macie linka, w którym znajdziecie więcej informacji:

[topic=http://beta.eune.leagueoflegends.com/node/7167][/topic]

Co o tym myślicie ? Sam osobiście uważam, że riot z roku na rok ma coraz bardziej na nas wyjebke. W tamtym roku wydali specjalne skiny TPA w ramach zwycięskiej drużyny a teraz tylko zestaw już dostępnych skinów. Jak dla mnie żenada, spodziewałem się ciekawych skinów skt1 a tu lipa...

Opublikowano

Trochę w tym prawdy,właśnie dziwiłem się czemu tyle skórek m.in.do corkiego i jax'a występuje podczas wojen .

Obniżki to mogą zrobić do tydzień,a przez to że wyłonili zwycięzców powinni odpalić coś lepszego.

Opublikowano

Rok temu też po wygranej TPA najpierw obniżyli ceny bohaterów i skinów z finału. Skiny TPA pokazały się w sklepie jakieś pół roku później, przecież trzeba je zaprojektować zrobić kiedy niby Riot miał to zrobić?

Opublikowano

Rok temu też po wygranej TPA najpierw obniżyli ceny bohaterów i skinów z finału. Skiny TPA pokazały się w sklepie jakieś pół roku później, przecież trzeba je zaprojektować zrobić kiedy niby Riot miał to zrobić?

Zaprojektować mogli już nawet przed mistrzostwami :) a po finale tylko dodać jakiś mały element charakterystyczny dla danego teamu. Btw. skiny TPA pojawiły się z 2tygodnie po mistrzostwach a nie pół roku ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zaprojektować mogli już nawet przed mistrzostwami :) a po finale tylko dodać jakiś mały element charakterystyczny dla danego teamu. Btw. skiny TPA pojawiły się z 2tygodnie po mistrzostwach a nie pół roku ...

Jak mogli je zaprojektować przed skoro w tym procesie bierze udział zwycięska drużyna... A co do pojawienia się 2 tygodnie po mistrzostwach. To zapowiedziane były w lutym tego roku, tu masz dowód: http://na.lolesports.com/articles/tpa-season-2-world-champions-commemorative-skins

A wyszły jeszcze później w maju chyba...

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że wyjdą. Może jakeigoś kupie, lecz wolałbym gdyby jednak wszystko psozło inaczej w półfinałach i byłyby to skiny FNC wtedy kupiłbym wszystkie :)

Opublikowano

Dokładnie tak jak 2x up... Bez sensu... Dlaczego nie robią nowych skinów do tych postaci, chętnie bym kupił SKTT1 Gragas'a i Corkiego..

Odpowiem ci pytaniem na pytanie, czemu YouTube nie poprawi swojego chujowego playera? Bo są wyrobioną marką, i nikt nie odejdzie do konkurencji, Riot nie musi się już tak starać jak lata temu, bo są wyrobioną marką, i nikt nie odejdzie do śmiesznej Doty od Valve która nie jest nawet w 1/10 tak rozbudowana jak LOL. Możliwe że w przyszłości wydadzą skiny dla SKT, w końcy dla Taipai też nie wydali od razu, tylko po jakimś czasie.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...