Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] E-Spec / D-Spec / B-Spec

hlxdla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1000 temat w tym dziale!!!!

Hej.

Sprawka łatwa. No więc potrzebuję autka:

||||||||||||||||

E, do ucieczek;

|||||||||||||||||||||

||||||||||||||||||||||||||||

D, ucieczki i wyścigi;

||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||||

B, wyścigi;

||||||||||||||||

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Klasa E poscigi Sirocco lub inne pudlo tu niema duzej roznicy byle dodac mase w czasie kolizji

Klasa D wyscigi za IGC Toyota Corolla / Pontiac Solstice GXP za SB Toyota MR2 (niestety maly Vmax przez co trzeba robic nitro spam) Mitsubishi Eclipse GS-T (tez pod nitro spam - sam tak robie daje rade bez problemu)

Klasa D ucieczki za IGC Camaro SS za SB jak dla mnie niema auta w ktore warto tu inwestowac SB ja mam Chevrolet Chevelle SS i daje rade ^^

Klasa B wyscigi za IGC Mazda Rx-8'09 lub poczekac na BMW M3 Sport Evo (zostalo ostatni wycofane z wersji IGC) za SB to chyba oczywiste ze Toyota MR2

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Do E w ucieczkach proponuje Ci wziąć Silvię albo 200SX, Scirocco ciężko skręca i wg mnie jego siła się tu nie sprawdzi.

w D w wyścigach najlepszy Jest Eclipse GS-T a za IGC Toyota Corolla lub Pontiac na bardziej kręte trasy.

w D na ucieczki również proponuje wybrać coś z wymienionych wyżej (jak dla mnie ucieczki to zbiorowa praca a trudność ich przejechania jest tak mała, że każdym autem nie będzie problemu, tras jest mało więc nauczyc się ich na pamięć to góra 3 dni)

w B na wyścigi za SB najlepsza będzie MR2, Obecnie jeśli dostałes Audi A1 za kod to zrób je w klasie B bo nic innego chyba nie ma za IGC teraz do klasy B :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...