Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Military Vehicles (Crusader)

NeviNx33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Którą postacią go kupiłeś? Aha i pojazd nie pojawi ci się w garażu, może być przed domem lub na podwórku. Samochody nie będą dostarczane do kryjówek, musisz dokupić własne miejsce na auta/samoloty/helikoptery

Opublikowano

zacznijmy od głupiego pytania. Czy masz garaż ?
Chodzi mi o ten który zakupujesz w grze/ dostajesz od Social Clubu.

Jeżeli masz, to pewnie gdzieś zaginął w akcji, GTA V ma duuuuże problemy z ze sobą...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja pobierałem już 2 aktualizacje po 59 mb i nie wiem co one dały ale co zauważyłem to na singlu auta mi się nie klonują xD

Bo gram Franklinem i pojechałem ulepszyć swojego Dodge i wróciłem, wstawiłem do garażu i poszedłem go zapisać. Wracam jego nie ma no to się zdenerwowałem i poszedłem robić misje wracam a 1 stoi przed domem a drugi w garażu (dwa takie same

Opublikowano

Kupiłem Franklinem, mam garaż od Social Clubu (ten co każda postać ma osobno np. "Garaż na Grove Street") tam patrzyłem i nie ma go :/

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

czyli R* naprawiając błędy MP zapomniał o błędach SP i garaże dalej są zbugowane...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...