Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aion - Polska wersja

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ściągam Polską wersję Aion'a. Mam już jakieś 44% i pewnie przez noc i jeszcze cały dzień jutrzejszy się ściągnie.

Ale pytanie mam do was, jak graliście/gracie to gra wydaje się być fajna ? Rozbudowana ? Wciągająca ?

Warto przerzucić się z innych gier na tą ? Jakie są ogólne opinie na temat Aiona ? Chętnie poczytam, aby jeszcze przed instalacją nastawić się na tę grę ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Wbiłem może 2 lvl, nie rozumiałem questów, nie mogłem znaleźć jakiegoś kwiata i przestałem. Jakbym trochę dłużej pograł to by może mnie wciągneło, tymbardziej polska wersja, bo z angielskiego mam słabe oceny.

Jest to fajna gra, ale to zależy od gustu, zagraj, a sam się przekonasz.

A tak btw., czemu nie założyłeś tego tematu w odpowiednim subforum?

finalrender.png

Opublikowano

Wbiłem może 2 lvl, nie rozumiałem questów, nie mogłem znaleźć jakiegoś kwiata i przestałem. Jakbym trochę dłużej pograł to by może mnie wciągneło, tymbardziej polska wersja, bo z angielskiego mam słabe oceny.

Jest to fajna gra, ale to zależy od gustu, zagraj, a sam się przekonasz.

A tak btw., czemu nie założyłeś tego tematu w odpowiednim subforum?

Właściwie to nie wiem, nie pomyślałem o tym. Pomyślałem o "Pogaduszki" no i napisałem nie zastanawiając się. Najwyżej jakiś mod czy coś przeniesie :P

Opublikowano

a z tym nierozumieniem questów to chodziło mi o to, że gdy ja grałem nie było polskiej wersji. A tak btw. to radze grać tymi aniołami, nie są wcale lepsi, ale po prostu nie przypadł mi do gustu ten mroczny klimat tych demonów czy jak im tam było

finalrender.png

Opublikowano

a z tym nierozumieniem questów to chodziło mi o to, że gdy ja grałem nie było polskiej wersji. A tak btw. to radze grać tymi aniołami, nie są wcale lepsi, ale po prostu nie przypadł mi do gustu ten mroczny klimat tych demonów czy jak im tam było

Zobaczę i zdecyduję :D

Opublikowano

Oj tam oj tam....Gra wcale nie jest zła.Zacząłem dzisiaj grać i wbiłem 21 lvl .Co prawda trochę mnie irytuje to że jest tyle questów można się w tym wszystkim zgubić .Teraz jest dobra pora aby zacząć grę ponieważ Aion urodziny ma i jest 50% więcej doświadczenia ,a w następnym tygodniu będzie 75% więcej .Mnie od Dubbingu uszy nie bolą wcale nie jest zły a prawdę mówiąc mi się podoba .

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

sygna00e9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...