Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERVERY Metin2.

Thens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Każdy z was pamięta serwery typu

Balntia

Balmora

Almantia

Tilian2

Tuor i tp ?

Takie naprawde znane chyba każdy rozumie o co chodzi no więc przejdziemy do sedna

Serwery w przełomie 2012/2013 były wyludnione i każdemu sie podobały ( czasy forgame)

Grało tam dużo os i były bardzo stabilne. Jak zauważyliscie każdy zajeist*y padł lub upokozył sie i nadal stoi ( FuBu ma hajs)

Balantia- Hikariami - Naprawde dużo graczy grało był naprawdę spoko po aferach i tak grali

Balmora- FuBu -Na początku każdy tam grał naprawde no nic dodac nic ując do czasu

Almantia - Forgame - Dużo graczy i tp póki nie wydały sie przekręty i inne. Także duzo graczy.

Tilian2 - Forgame - powtórka z wrażeń grało jako tako lecz juz 4game padło lecz przyzna każdy zajebisty na początku

Tuor - ( Kogon on był ... ) - Nie stał długo lecz grało duzo os.

Z tych wymienionych serverów każdy miał dojebane pliki były one świetne autorkie rzeczy, stabilne i tp.

Zobaczmy teraz servery przełomu

Maj, Czerwiec, Lipiec, Sierpień, Wrzesień, oraz Paź ( teraz ) 2013

Ile ich kur*a było?

HellWord

Aline2

HardLine

Dreikon

Algoria

Dracos

Revoir

Cavis

Castia

Server nismo jak on tam miał

Shair.eu czy jakos tak

No kur*a było ich tyle, ze zapomniałem no ale..

Były one wykupione/są na miesiąc chociaz by za 400 zł moze i mniej a zarobią ich 3x wiecej bo ludzie sa naiwni

Stabilne ? Nie

Były włamy? Tak i od chuja

No prosze was widzicie co sie dzieje ? Servery metin2 sa pod kase.

Przypomnijcie sobie co było, było poprostu zajebiscie

Jest tyle os, które robią pliki i to naprawde dobrze nie mają techników tzn nie, ze technikow lecz zaangazowanej Administracji.

Te server pierwsze, ktore pochwaliłem także jej nie mieli lecz grali ludzie.

Myslicie sobie, ze jesli wystartuje

Restia

Invora i tp bedzie stały długo ? Max 2 miechy zarobia i ch*j odleca z kasą.

Trudno technikom zrobic jest coś w stylu Balmora, ravia, i tp No chyba kur*a nie ?

Kupic dobra maszyne ? No chyba kur*a nie ? Aby graczom sie dobrze grało.. No własnie to juz mają w dupie

Każdy rozumie o co chodzi.

Teraz przejdziemy do kochanej Ravi.

Gra na niej kilka set, tysiecy os why ?

Why!?

Why!?

Znacie odpowiedz na to pytanie.

d2dp.png

Opublikowano

Up@ Kilkaset tysiecy graczy to nie maja wszystkie privy +global wiec troche Cie ponioslo.

Wyszla concordia,ktora jest podobna lub lepsza od ravii.W kazdym badz razie liczba online jest porownywalna.Ja niestety nie moge tam grac,poniewaz dostalem nieslusznego bana na ip,za rzekome kradzieze.Podobno bylem wlascicielem bazy gladora.<lols>

Niedlugo wyjdzie alistria/resthea/estius.Te serwery postoja dlugo.

Opublikowano

Respect robi serwer(Restia.eu) i będzie stał długo ponieważ technik Sensual jest naprawdę dobry a mi marzy się priv z plikami metina z 2008 roku ah te czasy.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Maj, Czerwiec, Lipiec, Sierpień, Wrzesień, oraz Paź ( teraz ) 2013

Ile ich kur*a było?

HellWord

Aline2

HardLine

Dreikon

Algoria

Dracos

Revoir

Cavis

Castia

A GDZIE TUTAJ JEST ETHANA ? KTÓRA STOI DO DZISIAJ .... NA KTÓREJ GRAŁO W CHUJ OSÓB ... DUŻO DOBRYCH SERWERÓW OPUŚCIŁEŚ ... CHOĆ MASZ DUŻĄ RACJE W TYM CO PISZESZ.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

A co myślicie o serwerze alestia.pl? lub Concordiamt2, dobre serwery, alestia mała liczba online, ale serwer świetny, concordiamt2, duza liczba online, lepszy niz ravia..

Opublikowano

a iMetin? 1k osób online team ciągle coś robi serwer easy z teamem idzie porozmawiać itp. co do serwerów co teraz były to po prostu ludzie robią tylko po to żeby zarobić przy starcie jak coś pierdyknie to chowają głowę w piasek czekają aż ucichnie i robią kolejny badziewny serwer i tak do os*anej śmierci :)

Opublikowano

A może ktoś z was wypowiedziałby się na temat moich serwerow takich jak nervil experion oraz neurox?

Co do neuroxa zanim go reaktywujemy zwrócimy wszystkie sm graczom którzy je zakupili ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

A może ktoś z was wypowiedziałby się na temat moich serwerow takich jak nervil experion oraz neurox?

Co do neuroxa zanim go reaktywujemy zwrócimy wszystkie sm graczom którzy je zakupili ;)

Przecież to nie Twoje serwery nygusie. :P

Ale jak tak bardzo chcesz to okej.

Nervil - Serwer fajny i polecam każdemu kto lubi starsze serwery

Experion - szału nie ma dupy nie urywa

Neurox - weź idź z tym syfem... Sam wiesz dlaczego.

0LsM05U.png

Opublikowano

Co do neuroxa pliki nie były w 100% dopracowane TreeN za bardzo sie wyspieszył dlatego teraz powiedziałem mu że ma przed reaktywacją przeprowadzić jeszcze otwartą bete aby sytuacja sie już nie powtórzyła ;)

Co do serwerów to troszke się mylisz może nie zobaczysz mnie na nervilu na grze ponieważ wole strony techniczne serwerów ale to głównie ja pisze questy pod niego ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Co do neuroxa pliki nie były w 100% dopracowane TreeN za bardzo sie wyspieszył dlatego teraz powiedziałem mu że ma przed reaktywacją przeprowadzić jeszcze otwartą bete aby sytuacja sie już nie powtórzyła ;)

Nie chodziło mi o niedopracowanie plików tylko o przeznaczenie serwera.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...