Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na BL - co zrobić ?

NieZnaszMnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grając na serwerze, ktoś napisał na mnie zgłoszenie, a następnie dodał na BLa i AC. Najgorsze jest to, że nie wiem jak mam napisać samo odwołanie i jakie argumenty w nim podać. Dziwna sprawa, ponieważ bana dostałem za "aima", a było to skutkiem tego że nie grałem pare dni ( panika - jak ktoś nagle wyskoczy ). Do tego na demku widać, że niektóre akcje na spokojnie były normalne, a te gdzie już przeciwnicy się pojawiali szybko, celownik już latał. Tak na samą logike, nawet te 'spalone' akcje były robione jak byłem ostatni z teamu. Dodam, że próbowałem zrobić tam konto, ale mail aktywacyjny mi nie przychodzi. Drugą sprawą jest to, że za odwołanie chyba się płaci 4 zł - to prawda ? Link do zgłoszenia :

http://www.blacklisted.pl/app11913,steam_0:0:33679835.html

Jest szansa na UB ? Jeśli nie, to jakie mogą będą tego konsekwencje ? Wiem, że moge z miejsca dostawać bany na niektórych serwerach, ale coś jeszcze?

Opublikowano

Grając na serwerze, ktoś napisał na mnie zgłoszenie, a następnie dodał na BLa i AC. Najgorsze jest to, że nie wiem jak mam napisać samo odwołanie i jakie argumenty w nim podać. Dziwna sprawa, ponieważ bana dostałem za "aima", a było to skutkiem tego że nie grałem pare dni ( panika - jak ktoś nagle wyskoczy ). Do tego na demku widać, że niektóre akcje na spokojnie były normalne, a te gdzie już przeciwnicy się pojawiali szybko, celownik już latał. Tak na samą logike, nawet te 'spalone' akcje były robione jak byłem ostatni z teamu. Dodam, że próbowałem zrobić tam konto, ale mail aktywacyjny mi nie przychodzi. Drugą sprawą jest to, że za odwołanie chyba się płaci 4 zł - to prawda ? Link do zgłoszenia :

http://www.blacklisted.pl/app11913,steam_0:0:33679835.html

Jest szansa na UB ? Jeśli nie, to jakie mogą będą tego konsekwencje ? Wiem, że moge z miejsca dostawać bany na niektórych serwerach, ale coś jeszcze?

Będą cie wyzywać, a na mixach od razu kick dostaniesz :f a tak poza tym to nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...