Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx.eu # /=\ [1.6.4] [NETWORK] [1500 SLOTÓW] [PRZEJŚCIA MIĘDZY SERWERAMI] [10 SERWERÓW] [SYSTEM AUTORYZACJI KONT] [PANEL GRACZA]

Avaterys™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomarzyć zawsze można.

Witam,

Troszkę nie rozumiem o co w Twojej wypowiedzi chodzi. Uściślij swoją wypowiedź i nie mów półsłówkami, bo jest to zwyczajny spam. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Znowu avanterys bajeczki opowiada ;)

Serwer postoi z 3 dni i padnie,

i bedzie nabijanie postow kolejne..

Prosiłbym o chociażby poprawne napisanie mojego nicku. Jeżeli nawet tego nie potrafisz, to nie mamy o czym rozmawiać.

Wiemy jak było, ale jest to zbyt duży projekt, zbyt dużo czasu na niego poświęcimy, żeby go zamknąć po 3 dniach. Tylko kompletny kretyn zrobiłby coś takiego, nie uważasz?

Tyle ode mnie. Nie będę się kłócił ile to serwer postoi i jaki on jest świetny.

Sami się przekonacie i będziecie baranimi głosami mówić. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak samo miało być z MineGoldem... To już się nigdy nie powtórzy itp. Mam dosyć takich wymówek...

Aaaa... i pewnie konto r__d też nie ma nic z tobą wspólnego... Avaterys jesteś żałosny...

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Ja przyjdę. Avaterys i mówiłeś że każdy hejt w twoją strone będzie zgłaszany. Ale mniejsza z tym. Czekam tylko na pvp i na Skyblocka.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Ja przyjdę. Avaterys i mówiłeś że każdy hejt w twoją strone będzie zgłaszany. Ale mniejsza z tym. Czekam tylko na pvp i na Skyblocka.

Tak, każdy hejt nieuzasadniony będzie zgłaszany, ale tylko w przypadku obrażania mojej osoby itp.

Każdy ma prawo do własnej opinii. ;-)

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie. i na pewno zagram jeśli zostanie ogłoszony dzień startu. Miejmy nadzieję że nie padnie jak poprzednie 30 edycji. Tak z innej beczki, ciekawe jestem jaką posiadacie maszynę skoro zapewniacie 1500 slotów i żadnych opóźnień. ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia w pracy.

Opublikowano

Ciekawe jak chcesz zrobić serwer Craftersi.eu jak zarejestrowałem domene craftersi.eu i nie będzie wolna przez 1 miesiąc ;o

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Ciekawe jak chcesz zrobić serwer Craftersi.eu jak zarejestrowałem domene craftersi.eu i nie będzie wolna przez 1 miesiąc ;o

Nie interesuj się rzeczami, które Ciebie nie dotyczą. :-)

Opublikowano

@UP: Dojebałeś. Ten pierwszy screen, bo drugi jest z jakąś dupeczką nawet nie wiesz czego dotyczy.

Były to czyste żarty. Jeden z administratorów pisał przez mój nick korzystając z autorskiego skryptu. Było to coś w okolicy godziny 23-24 z tego co pamiętam, więc można sobie na takie żarty pozwolić. ;>

Ale, oczywiście musisz znaleźć jakiś haczyk na mnie, inaczej być nie może.

Dobra, dosyć wyjaśnień. Tyle chyba wystarczy.

Bronię się przed jakimiś kretynami, którzy nie rozumieją idei żartu i próbują za wszelką cenę zniszczyć moją reputację.

Piszcie co chcecie, jeżeli Wam to sprawia taką przyjemność. ;)

Opublikowano

Na Ciebie haczyków raczej szukać nie trzeba, każdy wie jaki jesteś. Niszczysz serwery dla ludzi, a potem sam płaczesz że zniszczyli Tobie. Pamiętasz Komara1911? Jesteś gorszy od niego. Jedynie co ci wyszło to 1 i 2 edycja GuildCraft, którą doprowadziłeś do końca, reszta to 1 wielkie dno. Może nie wiem zajmij się lepiej grafiką, bo serwery za groma Ci nie wychodzą. Nawet jak wyjdzie Ci ten projekt, to nie będziesz miał tłumów, bo straciłeś zaufanie w oczach graczy.

PS: Serwer z tego co pamiętam padł na 2 dzień, ss-y były robione o godzinie 17:45.

Opublikowano

Na Ciebie haczyków raczej szukać nie trzeba, każdy wie jaki jesteś. Niszczysz serwery dla ludzi, a potem sam płaczesz że zniszczyli Tobie. Pamiętasz Komara1911? Jesteś gorszy od niego. Jedynie co ci wyszło to 1 i 2 edycja GuildCraft, którą doprowadziłeś do końca, reszta to 1 wielkie dno. Może nie wiem zajmij się lepiej grafiką, bo serwery za groma Ci nie wychodzą. Nawet jak wyjdzie Ci ten projekt, to nie będziesz miał tłumów, bo straciłeś zaufanie w oczach graczy.

Tak, masz rację, nie mam dobrej opinii, o tym nie ma co dyskutować, ale wreszcie znalazłem odpowiednie osoby do współpracy, grupę programistów itd i chcę pokazać co potrafię, a z każdej strony lecą na moją osobę hejty. Nie jest to motywujące, wręcz przeciwnie, kiedy chce się stworzyć coś dla Was - graczy, nawiązać kontakt, stworzyć wspólną społeczność.

Co do ilości graczy umawiamy się tak. Jeśli na start będzie mniej niż 200-300 osób przeleję Ci odpowiednie pieniążki na konto bankowe. :D

Nawiązaliśmy już na starcie współpracę z takimi osobami, że głowa pęka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...