Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy podoba Ci się zakończenie .... GTA V

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

A czy tobie podoba się opcja wyboru zakończenia gry i sam wybór ?

Mi kompletnie się nie podoba, jak większość wie, w ostatniej misji możemy wybrać śmierć Trevora, śmierć Michaela lub ocalić całą ekipę i zabić swoich wrogów.

Przecież ci bohaterowie są jak jedna wielka rodzina, kłótnie i wiele dissów były lecz to normalka, nagle w ostatniej misji możemy wybrać śmierć np. Trevora, nie dość, że tracimy nie które poboczne misje to nie trzyma się to kupy. Niby dostał to polecenie ale przecież, zabić tak z czystym sumieniem swojego najlepszego kumpla i to jeszcze zabić go z Michaelem....

Jak dla mnie to nie miało sensu...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Co prawda, myślałem ,że będzie inne, ale jak dla mnie jest w sumie Dobrze. Choć nurtuje mnie ogólna możliwość zabicia jednego z nich, ale pewnie specjalnie tak zrobili.

Z tego co wiem, bo takie słuchy mnie dobiegły ,że są ok. 3 różne możliwe zakończenia ;)

Opublikowano

mi się podobało zakończenie, i w pewnym sensie trzyma się kupy.

Trevor ma na pieńku z kimś,
Mike, też ma z kimś na pieńku,
a Franklin jest w sumie bezstronny, I nie oszukujmy się, ale Trevora zna mało, a jedyny "sentyment" jaki ja bym osobiście miał, to tylko do Michela, za to, że w jakimś stopniu pomógł się Franklinowi wyrwać z Getta.
Osobiście nie zabiłem Trevora tylko dla tego, że miałem nim jeszcze jakieś misje poboczne...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Mniejsza z tym, że Trevor i Mike mają wrogów, przecież tutaj nie chodzi o wrogów bo ich rzecz jasna można zniwelować, tylko oto czemu " R " dało opcję zabicia Trevora lub Mike, przecież obydwoje są przyjaciółmi Franka i nagle w ostatniej misji mamy opcję zabicia któregoś z bohaterów z zimną krwią jakby nigdy nic, jakby to nasi wrogowie byli.

Sama w sobie opcja wyboru jest zajebista, każdy to chyba doceni, że w grze możemy sobie wybrać jakieś opcje etc. ale moim zdaniem mogli zrobić końcowe misje gdzie w jednej zginie przez przypadek Mike a w innej Trevor i wtedy moim zdaniem było by lepiej :) Niż zabijanie z zimną krwią swojego przyjaciela jakby nigdy nic.

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

mniejsza z tym że ktoś chce kogoś zajebać i zleca Ci tą robotę, taki tam pikuś... A jak sam napisałeś, ich można zniwelować, TA DA, masz rozwiązanie nr. 3.
A gdyby dali że oboje, Trevor i Mike umierają gdzieś fabularnie, to wtedy bez sensu byłoby te całe przełączanie między postaciami.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

mniejsza z tym że ktoś chce kogoś zajebać i zleca Ci tą robotę, taki tam pikuś... A jak sam napisałeś, ich można zniwelować, TA DA, masz rozwiązanie nr. 3.

A gdyby dali że oboje, Trevor i Mike umierają gdzieś fabularnie, to wtedy bez sensu byłoby te całe przełączanie między postaciami.

Bardziej chodziło mi oto, że w ostatniej misji mamy do wyboru tak jak tutaj trzy opcje, np. wybieramy pierwszy i chcemy zniszczyć wroga i przy okazji gnie np. Trevor.

4124112_16944776.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...