Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Osiągnięcie 250 wygranych w klasie S

Zatoxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka dwa pytania

1. czy z kart losowania auta moze poleciec elite eclipse?

2. jak wypelniac ankiety te 388boostow podac numer i kod co przyszedl tak ? mam 0 na koncie bedzie to dziallac? nie chodzi mi o darmowe ankiety bo all wypelnilem :((((

Edit.

Kolejne pytanie jest bot na wyscigi klasowe S? by nabic te 250 :P ZALICZA DO OSIAGNIECIA PRYWATNY WYSCIG>?

Opublikowano

1. Może polecieć ale szansa jest poniżej 1% w tym przypadku bo jest ponad 200 aut do wylosowania

2. Niestety nie pomogę, nie wypełniałem ostatnio ankiet, za te wypełniane z tlefonem i pustym kontem dostałem tylko raz boost (na jakieś 7-10 ankiet)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Kolejne pytanie jest bot na wyscigi klasowe S? by nabic te 250 :P ZALICZA DO OSIAGNIECIA PRYWATNY WYSCIG>?

Nie zalicz prywatnych wyścigów, tylko multiplayer.

Bota do tego osiągnięcia nie ma.

Jak chesz to szybciej wbić możesz użyć opcji "DEL Crasch mode" w trainerze od GMZ

Kicka on wszystkich z wyścigu i jedziesz sam - pewność wygranej

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie wiem czy działa jeszcze sposób z kilkoma kontami lub we współpracy z kolegami. Jest to taka sprawa:

- Potrzebne będą 3 konta

- Łączycie się wszyscy w grupę

- Jedna osoba zajmuje się zapraszaniem, jedna wygrywa a 3cia osoba jest bierna i tylko przyjmuje zaproszenie.

- Osoba, która zaprasza, na 6-7 sekund przed zakończeniem odliczania w Lobby wychodzi z Lobby.

- Pozostają 2 osoby, z których jedna wygrywa.

Wyścig prywatny zostaje wtedy zaliczony jako wyścig klasowy (oczywiście należy zapraszać do zawodów klasowych, więc osoba zapraszająca musi mieć auto danej klasy, reszta może jeździć czymkolwiek)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...