Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[logo/inne] CODER_BEST

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Szuka szukam i w sumie znalazłem ale obrazek jest w dosyć małej rozdzielczości.. A Chodzi konkretnie o rysunek najlepiej Lustrzanki.

Konkretnie znalazłem to:

b07469ae281a1f1c3818cb6c5f30f586.jpg Upload with http://Wrzucajtu.pl

Robię sobie koszulkę z motywem fotograficznym i potrzebuję takiego rysunku. Jeśli ktoś znalazł by coś podobnego koniecznie lustrzanka nie kompakt (małpka)

Albo jeśli ktoś ma takie zdolności zrobić taki rysunek koniecznie z przeźroczystym tłem to było by super a jeszcze fajniej z napisem Nikon :)

Nie wiem jak podziękuję chyba tylko like ;)

PS: Napis na koszulce " I SHOOT PEOPLE (obrazek aparatu) "

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Wiem, że podałeś już większość informacji, ale jednak zasady, to zasady i trochę muszę "potruć Ci tym dupę" :-)
Użyj generatora zleceń:

http://www.mpcforum.pl/topic/987868-nowy-generator-zlecen/

Dodatkowo podpowiem, że warto byś to zrobił, między innymi napisał w dodatkowych informacjach, iż obrazek ma zostać wykonany w kolorystyce CMYK (w końcu ma to iść do druku na koszulce) oraz, by zostało wykonane w wektorze (programy takie, jak Illustrator, czy Corel Draw) oraz, by grafika nie miała mniejszych/większych wymiarów niż a4 (chyba, że chcesz inne. W drukarni nie modyfikują dostarczonych materiałów, więc jak ktoś Ci zrobi w małych rozmiarach, może być problem z wydrukiem)
Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...