Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Bot

Ern`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję działającego bota do gladiatusa pl na serwerze 26. Szukałem na tym forum ale praktycznie nic mi nie działalo. Z góry dziękuję

Opublikowano

Na razie radze robić wszystko ręcznie już później jak znajdziesz na arenie sobie farmy użyć tego scryptu http://www.mpcforum.pl/topic/948289-q-hack/?p=7479652 tu masz wszystko napisane + :

Instrukcja konfiguracji

Skrypt ( listę atakowanych ) można edytować dowolnym edytorem tekstu ( nawet notatnikiem ) jednak polecam NOTEPAD++ można go pobrać po TYM (strona projektu po angielsku) LUB pod TYM (polska strona - instalki) adresem.

Teraz, po instalacji programu trzeba przejść do

%appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles (po prostu wpisz to w mój komputer, w pasku adresu)

W tym folderze będzie jeszcze jeden o dziwnej nazwie, wejdź do niego.
Teraz wejdź do \gm_scripts\gladiatus_autoatacker\ i otwórz plik twoim edytorem (najlepiej n++).

Znajdź trzy linie slashy (//////...)
W tym miejscu masz listę graczy.

Tam jest napisane co robić.

Opublikowano

W tym folderze będzie jeszcze jeden o dziwnej nazwie, wejdź do niego.
Teraz wejdź do \gm_scripts\gladiatus_autoatacker\ i otwórz plik twoim edytorem (najlepiej n++).

Znajdź trzy linie slashy (//////...)
W tym miejscu masz listę graczy.

Tam jest napisane co robić.

Zgubiłem się przed tym folderem, nie mam żadnego foldera tam dziwnego. Jest tylko bookmarkbackup, extensions, healthreport, minidumps.webapps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...