Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]PERM G36E ZA GP - KIEDY?

ziombel95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie odnośnie perma na g36e za gp..czy coś wiadomo kiedy może będzie na sprzedaż za tą walutę ? I jak się pojawiał to za jaką kwote gp ta broń stała? Może zbliża się jakieś święto charakterystyczne dla Combata..bo czekam już od dłuższego czasu i nie wiem czy lepiej pokupować spece i inne duperele czy może jednak poczekać aż moja ulubiona broń będzie dostępna na perma za gp?ktoś coś wie?

Opublikowano

G36E była 2x wyprzedaże wstecz, i coś plotki krążą że niedługo będzie jakaś wyprzedaż, coś czego jeszcze nie było. :x

Opublikowano

Gietki raczej juz nie będzie, poniewaz byla juz na wyprzedazy. Niedawno byla inna oferta, gdzie mozna bylo kupic ump i l96a1. Prawdopodobnie jesli bedzie kolejna to rozdadzą jeszcze inne bronie ;)

//tak byla za 80.000

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wszystko wyjdzie w praniu, ostatnio podali różne bronie i było głosowanie, które 2 będą na perm, a skoro większość graczy ma już g36e to będą głosować na coś innego :)

Opublikowano

a ile kosztowała ? i za ile można się spodziewać ponownie ? tak mniej wiecej ? rok?

Nie mozna sprzedac jej ponownie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pytał się kiedy można spodziewać się jej ponownie, a nie czy ją sprzedać ponownie ;)

Przepraszam moj blad. Ale fail -,- xD

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...