Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytanie do Was

Info?!.O.o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was drodzy gracze. Mam małe pytanie do Was. Z racji tego, że serwerów survival + gildie jest pełno, a ja posiadam mianowicie taki, chciałbym się dowiedzieć co Wy byście chcieli na takim serwerze. Obecnie posiadam autorsko wygenerowaną mapę, arenepvp, parkoury, minigry. Co Wam by się podobało na takich serwerze, co chcielibyście od tego serwera i co serwer mógłby wam zaoferować. Proszę o pomoc. Wszystkie sensowne wypowiedzi nagradzam lajkiem.

Opublikowano

Ja chętnie bym zagrał na takim serwerze, ale musiała by być autorsko wygenerowana mapa (Tak jak napisałeś) Ale na tej mapie miały by być wiele Pułapek oraz dungenonów.

Opublikowano

Ja chętnie bym zagrał na takim serwerze, ale musiała by być autorsko wygenerowana mapa (Tak jak napisałeś) Ale na tej mapie miały by być wiele Pułapek oraz dungenonów.

Te pułapki odpadają, bo już mam mapę. Może coś się wykombinuję. Jeszcze dodam, że miałem plan, aby dodać ukryte skrzynki w okolicach spawnu.

Opublikowano

Ja chętnie zagrałbym na serwerze gdzie znajdowały by się różnego typu EpicBossy i jaskinie jako spawny dla nich :)

Całkiem dobry pomysł. Czyli mamy na spawnie zrobić "katakumby"?

Opublikowano

Przede wszystkim mini games'y SG, Paintball, Kalambury itd.

Dobre by też były takie np. zrobione na mapce zamki, lochy itp. z cuboidami żeby nie niszczyli ich gracz:-)

vy3f.jpg
Opublikowano

Całkiem dobry pomysł. Czyli mamy na spawnie zrobić "katakumby"?

No jeśli tak to nazywasz.

Tylko nie jakieś takie które znajdziesz na każdym serwie, tylko takie odpowiadające bossowi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...