Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak grac ezem i bulid

Bezimiennnyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W early game farmisz, jak każdym adc, jeżeli wygrywasz mocno możesz się pokusić o kilka killi jeżeli masz dobrego supporta, cały czas próujesz trafiać z Q i jak najwięcej farmić, nie używaj E do gonienia jak nie jesteś pewien, że zabijesz ( zawsze jeżeli mają jakiegoś supporta z CC to moga latwo wyprowadzic ta akcje dla siebie i ciebie zabić, bo jesteś strasznie papierowy i nie bedizesz mial systemu ucieczki ). Maxuj 1 Q, potem E, a na końcu W ( ogolnie nie oplaca ci sie nawet w uzywac do harrasu, bo many zuzyjesz duzo a zrobisz mniej niz z 1 AA, możesz to używać do dodawania sojusznikowi AS ). Build to:
Doran Blade na początek
Wampiryczny kostur/Pożeracz ( tutaj wchodzi do gry czy support ma heal, jak nie ma to wampiryczny kostur, chyba, że przeciwnicy wgl nie próbują was harrasować )
Buty 1
Moc trójcy
Berserkery/Ionianki
Ostrze nieskończoności
Krwiopijec/Last Whisper(Krwiopijec w wieksozsci przypadkow, LW jeżeli przeciwnicy juz maja armor )
Krwiopijec/Last whisper(to czego nie kupilismy wczesniej)
GA/Phantom Dancer/inny item pod def

Opublikowano

W early game farmisz, jak każdym adc, jeżeli wygrywasz mocno możesz się pokusić o kilka killi jeżeli masz dobrego supporta, cały czas próujesz trafiać z Q i jak najwięcej farmić, nie używaj E do gonienia jak nie jesteś pewien, że zabijesz ( zawsze jeżeli mają jakiegoś supporta z CC to moga latwo wyprowadzic ta akcje dla siebie i ciebie zabić, bo jesteś strasznie papierowy i nie bedizesz mial systemu ucieczki ). Maxuj 1 Q, potem E, a na końcu W ( ogolnie nie oplaca ci sie nawet w uzywac do harrasu, bo many zuzyjesz duzo a zrobisz mniej niz z 1 AA, możesz to używać do dodawania sojusznikowi AS ). Build to:

Doran Blade na początek

Wampiryczny kostur/Pożeracz ( tutaj wchodzi do gry czy support ma heal, jak nie ma to wampiryczny kostur, chyba, że przeciwnicy wgl nie próbują was harrasować )

Buty 1

Moc trójcy

Berserkery/Ionianki

Ostrze nieskończoności

Krwiopijec/Last Whisper(Krwiopijec w wieksozsci przypadkow, LW jeżeli przeciwnicy juz maja armor )

Krwiopijec/Last whisper(to czego nie kupilismy wczesniej)

GA/Phantom Dancer/inny item pod def

oj nie umiesz grać to się nie odzywaj.

Start z doranem

Backujesz jak masz na Phage

Robisz full Trinity

składasz Blooda

robisz LW

co do butów, to jedynie, obuwie maga, czy na cd

oraz w międzyczasie robisz tą opaskę co zdejmuje wszystkie debuffy z Ciebie jeśli jesteś ciężko focusowany.

Opublikowano

Jakbym mógł wiedzieć, jaka liga? poza tym podałeś prawie identyczny build jak ja i mówisz mi, że nie umiem grać ( jedynie nie podałes infinity którego ja podałem ) nie sądze, że to jakiś najlepszy build, ale w moim goldzie 3 się sprawdza znakomicie...
Obuwie maga na eza? wtf? Przecież ez to ADC i tak naprawde polega na swoim Q które i tak robi fizyczny dmg, a wiec obuwie maga dużo nie da, jedynie na ulti się przyda, bo w i e i tak nic nie robi( chodzi o dmg ), czasem lepiej sie sprawdza GA od opaski, ale masz racje zapomnialem tego napisac

Opublikowano

Jakbym mógł wiedzieć, jaka liga? poza tym podałeś prawie identyczny build jak ja i mówisz mi, że nie umiem grać ( jedynie nie podałes infinity którego ja podałem ) nie sądze, że to jakiś najlepszy build, ale w moim goldzie 3 się sprawdza znakomicie...

Obuwie maga na eza? wtf? Przecież ez to ADC i tak naprawde polega na swoim Q które i tak robi fizyczny dmg, a wiec obuwie maga dużo nie da, jedynie na ulti się przyda, bo w i e i tak nic nie robi( chodzi o dmg ), czasem lepiej sie sprawdza GA od opaski, ale masz racje zapomnialem tego napisac

wg mnie infinity to core item, nie że musisz go budować. obuwie maga, ja robię dla jaj i większego dmg, bo mam masterki 26/0/4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...