Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gracze

Melonex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hakerów jest najwięcej. Wczoraj szukałem pół godziny normalnego servera - za 7 razem się udało, tzn. dało się jakoś grać. Z laserem możesz sobie spokojnie poradzić, jeśli masz Skilla, to samo z tonikami, DF'em. To nie problem :3

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nie wiem,czy mam bodzia, ale ja jeszcze nigdy nie spotkałem hakera. T

Na tonic noobow jest łatwa rzecz, a mianowicie wystrzelić gościa z rpg, on sie podleczy i ty też. Laser nooby- wystarczy utrzymać ich na dystans, bo wtedy laser zadaje 1-3 hp. Na bliskim ciężko, chyba, że masz 3 pociski z mg i odpalasz potem ff( ja mam na 5, więc łatwo wygrać).

Dragon fire jest nieużyteczne na pojazdy, więc na mapach piechotnych najlepiej beczka+rpg i potem 3 pociski extra(jeśli masz) i ładujesz

Opublikowano

Lasery nie są silne. Po prostu zajebiście szybki i wróg (np. My) od razu wpada w panikę. Ja S-Szwajcarem bez problemu zabijałem takich N00Bków.

Opublikowano

Lasery nie są silne. Po prostu zajebiście szybki i wróg (np. My) od razu wpada w panikę. Ja S-Szwajcarem bez problemu zabijałem takich N00Bków.

Lasery są silne, bo oprócz szybkości, mają niezły dmg ilość amunicji i szansę na trafienia krytyczne.

A mogłeś pokonać laser noobka bo laser jest na średni zasięg (na krótkim i dalekim daje dupy, dlatego laser noobki często noszą ze sobą chłodnik lub super szwajcara), a super szwajcar na krótki, więc jeśli walczył z tobą laserem na krótkim dystansie, to był po prostu debilem...

Opublikowano

Ja nie mam tego problemu bo umiem po prostu grac. Na wszystko jest sposob, tylko trzeba ogarniac (nie licze hackerow oczywiscie, ktorych nie widuje czesto).

Taktyka i nawet z najslabszymi bronmi zabijemy lasera (skille ;) )

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...