Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wyrobie tak bica?

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

biceps Tobie nie urośnie jeśli nie bedziesz nóg ćwiczył .

Nigdy o takim czymś nie słyszałem, ale gram w piłę więc powiedzmy, że je ćwicze :D

Opublikowano

Jeśli chcesz robić samego bica, to średnio Ci to wyjdzie.

Powinieneś ćwiczyć całe ciało. Ciężarkiem 5kg wyrobisz, o ile nie jesteś zbyt silny. Ile ważysz i ile masz wzrostu?

Poza tym granie w piłkę nie jest równoznaczne z ćwiczeniem nóg.

Opublikowano

jezeli ten 5kg hantel jest dla Ciebie tak lekki ze go na palcu mozesz podnosic to nawet go nie bierz tylko wez 10 kg bo ci nic nie da, najlepiej kup sobie odkrecane i dokladaj

Opublikowano

Jeśli masz już ten ciężarek, to możesz go używać, ale jeśli dopiero masz zamiar kupić, to nie kupuj hantli, tylko sztangielki z możliwością dokręcania obciążenia.

U mnie średniej jakości gryf jest za 29zł, a obciążenie po około 5zł za 1kg.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta chcesz biceps mówisz, na chuj ci on skoro reszta ciała będzie gównem ? Ehh nawet mi się nie chce nie raz odpowiadać na takie tematy, bo takie osoby jak autor chcą być po prostu pozerami i mówić ile to one nie mają w bicu. Chuj z tego, że masz ze 40 cm w bicu skoro nóżki masz jak kijki jakieś ?

A do tego trening nóg wspomaga trening bicepsa, ponieważ wtedy ciało nie musi wyrównywać poziomu z bicepsem itd. więc jest ok, a do tego szybciej przybywa ci masy mięśniowej, bo w nogach masz dużo hormonów wzrostu itd.

Opublikowano

Pięć kilo to ja robię małym paluszkiem lepiej zapisz się na siłkę i pamiętaj o dobrych sterydach są tańsze od odżywek i 1000x lepiej działają :)

Dobra suplementacja na cyklu na SSA to podstawa, jeżeli nie dostarczymy w trakcie cyklu odpowiedniej ilości substancji odżywczych może wystąpić retencja wody, czyli mięśnie zaczną nabierać wody, podczas cyklu zwiększą swoją masę, ale gdy po cyklu testosteron zacznie opadać, a jądra jeszcze nie zaczną pracować ta woda zejdzie i będziemy tacy sami jak przed cyklem, a nawet mniejsi. Przez to, że jądra po cyklu nie od razu zaczną produkować testosteron.

Ta chcesz biceps mówisz, na chuj ci on skoro reszta ciała będzie gównem ? Ehh nawet mi się nie chce nie raz odpowiadać na takie tematy, bo takie osoby jak autor chcą być po prostu pozerami i mówić ile to one nie mają w bicu. Chuj z tego, że masz ze 40 cm w bicu skoro nóżki masz jak kijki jakieś ?

A do tego trening nóg wspomaga trening bicepsa, ponieważ wtedy ciało nie musi wyrównywać poziomu z bicepsem itd. więc jest ok, a do tego szybciej przybywa ci masy mięśniowej, bo w nogach masz dużo hormonów wzrostu itd.

Hormonem wzrostu jest testosteron, produkujemy go w jądrach więc nie wiem co nogi mają z tym wspólnego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cwiczenia rożne na każda część ciała.

Pozdrawiam.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...