Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to normalne...

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to normalne, ze nie mam zadnych marznlen, celow, ambicji? Dziwnie sie tak zyje, wyczuwam nawet brak sensu zycia, dni tak szybko mijaja, nie robie nic waznego..

finalrender.png

Opublikowano

Spokojnie, pewnie to tylko chwilowe też tak mialem ale spotkałem super dziewczynę i jakoś wszystko co przestało mi się podobac- granie, rysowanie, słuchanie muzyki- wróciło :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Czy to normalne to nie do końca mogę stwierdzić, ale wiem, że takie myślenie jest często powodem depresji. Proponowałbym zgłosić się do psychologa (może szkolnego, w niektórych szkołach taki jest) i porozmawiać o tym.

Opublikowano

To nie jest normalne możesz zacząć pogrążać się w depresji mieć dziwne myśli ( np. samobójcze) [Myśl samobójcza jest daleka od samobójsta]. Życie może wydawać ci sie nudne będą przybywać problemy nie będzie sie chciało żyć. Wiem coś o tym sam to przechodziłem i myśle że połowa szarego społeczeństwa także. Do psychologa zgłosić się możesz jednak myśle że lepiej wziąść sprawy w swoje ręce niż prosić psychologa o pomoc

vayne.png

Opublikowano

Nie wiem czy to normalne, nie miałem/mam takiego problemu więc nie mogę stwierdzić czy Ci to przejdzie...

Ja od małego miałem marzenia, nie które już spełniłem a do nie których pomalutku docieram.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...