Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem Doty 2

gangsterdiax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dzisiaj mam takie problem, nie wiem co się stało, jeszcze wczoraj wszystko działało, niżej załączę screena, muszę tylko dodać, że jak włączyłem kompa, to pojawiła mi się jakaś informacja od nortona o jakimś Trojanie, niestety nie zdążyłem jej przeczytać, skanowanie pełne już leci więc zobaczymy czy to pomoże, tutaj https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8676-EFLX-7453&l=polish jest również link do tej strony, którą steam podpowiada, niestety nie znam na tyle angielskiego żeby to zrozumieć, wykonałem 4 pierwsze punkty ale to nie pomogło. Dodam tylko że inne gry na steamie mi działają bez problemu.

post-782046-0-05016100-1380954559.png

Opublikowano

Dobra, rozwiązałem ten problem, na innym forum mi pomogli, po prostu norton wykrywał że to jest trojan, ale to tak na prawdę nie był wirus, coś z nortonem się źle stało, wystarczy go wyłączyć i sprawdzić spójność plików.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...