Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto z Was będzie brał udział w becie ? Ta gra pobije ( prawdopodobnie ) mw , i cod spadnie z tronu. Nadszedł dzień kiedy zakończy się hegemonia cala.

Swoją drogą zdobył ktoś 2 keye do bety ? Byłbym wdzięczny bo nie mam karty kredytowej a inne źródła tego typu są już wyczerpane ....

Opublikowano

Gra na prawdę fajnie się zapowiada ale aby CoD "spadł z tronu" to naprawdę musieli by się postarać a wątpię żeby ta gra przebiła całą serie CoD'a

Opublikowano

Gra na prawdę fajnie się zapowiada ale aby CoD "spadł z tronu" to naprawdę musieli by się postarać a wątpię żeby ta gra przebiła całą serie CoD'a

Z pewnością przebije MW2 i to producenci CoD'a będą się musieli postarać, żeby przebić BC2.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Fajna gra, na pierwszą myśl przyszedł mi war rock, ale tu lepsza grafika itp :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

gierka fajna :) u mnie juz 4 kumpli bedzie kupywalo na 100% a modern warfare 2 juz pokonalo, ale i tak CoD przebije BF'a czyms bardzij zajebistym :)

ale co z tego jak i tak mi nie wejdzie ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zamówiłem pre-order edycje limitowaną na kompa ale nie płaciłem kartą tylko przy odbiorze zapłacę dlatego nie dostałem beta key'a :P Ale ściągnąłem sobie demo na ps3 i gra zarąbista. I raczej już pobiła cod'a bo tam nie ma rozwałki budynków i pojazdów a grafa jest podobnej jakości. Więc według mnie BF wygrywa z CoD'em i raczej nowy MoH też go nie przebije.

Mariuszw13.png