Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za 700zł max

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość złożenia komputera na morele.net za max 700zł do gier typu world of tanks, metin2, Rise of metin, bf3 na minimalnych?

oczywiście same części ;) bo obudowę mam :P

jeżeli ktoś ma gadać że nie warto za 700zł to niech lepiej się wcale nie wypowiada bo na kasie nie śpię ;) jak przeciętny Polak mam hajsku :P

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Czy jest możliwość złożenia komputera na morele.net za max 700zł do gier typu world of tanks, metin2, Rise of metin, bf3 na minimalnych?

oczywiście same części ;) bo obudowę mam :P

jeżeli ktoś ma gadać że nie warto za 700zł to niech lepiej się wcale nie wypowiada bo na kasie nie śpię ;) jak przeciętny Polak mam hajsku :P

Nie warto za 700zł.

Ja też na kasie nie śpię, ale wiem, że za taką kwotę wszystkiego mieć nie można.

Opublikowano

Oj BF na minimalnych wątpie, że za 700zł kupisz... Jednak do reszty gier mój komputer do pracy powinien dać radę :)

http://euro.dell.com/pl/pl/corp/Komputery-stacjonarne/optix_740/pd.aspx?refid=optix_740&s=corp

Ksztuje 500zł, więc może ktoś coś jeszcze dopowie.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Oj BF na minimalnych wątpie, że za 700zł kupisz... Jednak do reszty gier mój komputer do pracy powinien dać radę :)

http://euro.dell.com/pl/pl/corp/Komputery-stacjonarne/optix_740/pd.aspx?refid=optix_740&s=corp

Ksztuje 500zł, więc może ktoś coś jeszcze dopowie.

WOT wymaga tego mocnego jednego wątku, żeby tam chociaż Celek Ivy się znalazł...

Rise of Metin - wymagań nie znam

LoL - trochę potrzebuje, aby spadków nie było przy tych tim fajtach czy jak to tam się nazywa : P.

Dozbieraj do 1000zł i będzie można pomyśleć o czymś sensownym.

Opublikowano

WOT wymaga tego mocnego jednego wątku, żeby tam chociaż Celek Ivy się znalazł...

Rise of Metin - wymagań nie znam

LoL - trochę potrzebuje, aby spadków nie było przy tych tim fajtach czy jak to tam się nazywa : P.

Dozbieraj do 1000zł i będzie można pomyśleć o czymś sensownym.

Jak już mówiłem tego komputera używam do pracy. Mam swój za dwa kafle gdzie prawie wszystko chodzi. LoL'a tutaj się boje instalować, tak samo WoT'a. Za 1200zł da się już złożyć coś na prawdę sensownego, gdzie BF3 nawet na medium pójdzie :)

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

pomyśle nad ceną 1200 zł :) ale zależy co można złożyć :)

Za 1200zł z używanym procesorem i najlepiej kartą graficzną (reszta nowa) można złożyć coś sensownego pod gry ogółem.

Z nówek do wszystkiego poza BF'em (z tych, co wymieniłeś)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...