Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wspomagamy znajomych !

Lilucheeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc parę dni temu postanowiłem pomóc dobremu znajomemu wspiąć się nieco wyżej, co z tego wyszło ?

PS. Ten normal to nie mój mecz, gra kolegi, który akurat wyczaił, że noł lajfa nie ma na koncie ;3.

10407117263981534385.png

Nie zasłoniłem specjalnie tego gościa grającego Vi, taki fajny nick ma ;3.

A tu o STRAJK :

94038101652254579789.png

Opublikowano

Lol, mi by się takie coś przydało, dałem raz koledze passy, miał grac normale, ale zagrał rankedy G II spadł mi do V :C

Tak wgl, to w której jesteś dywizji na głównym koncie?

Opublikowano

Gratuluje koledze bycia boostowanym.

Potem będzie psuł innym nerwy.

Widzisz, interpretujesz to w zły sposób. Ja go nie boostuje, wiem ile on potrafi wiem, że zasłużył na grę z lepszymi, co widzę po grach teamowych. Jest skillowym graczem, lecz wiele razy nie miał takiej możliwości, by zostać zauważonym w innej dywizji, bo zaćmiewały go trolle. Teraz jako iż jest koniec sezonu, postanowiłem wybić go nawet do diamentu. Ah, i nie.. nic od niego nie biorę. Dla mnie to przyjemność wesprzeć kolegę z drużyny, a ty hejcie miłego siedzenia w silverze 1, może kiedyś się na soloQ spotkacie. :)

Lol, mi by się takie coś przydało, dałem raz koledze passy, miał grac normale, ale zagrał rankedy G II spadł mi do V :C

Tak wgl, to w której jesteś dywizji na głównym koncie?

Obecnie jestem w posiadaniu kilku kont, main na serwerze West, diament, nordic również diament, oraz smurf - gold 1.

Jak widać, nie każdy " kolega " jest godny zaufania, czy powierzenia mu passów do swojego konta, a co do ligi to zawsze można pomęczyć nockę: D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...