Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule chciałbym zmienić państwo tylko nie wiem czy się da. Chciałbym zmienić kraj z europy do chin. Pisze ten post z powodu że od niedawna (chyba z tydzień) gram w isro i dorobiłem się wizarda 19lvl a chciałem zobaczyć chinskie państwo i okazało się że jest tam kilka razy ludzi więcej niż w Europie. Zaintrygowało mnie to że ide sobie tam expic a tu nagle wizard wyskakuje a myślałem że tylko u europejczyków można mieć wizarda. Jak istnieje jakiś zwój lub coś w tym stylu żeby zmienić państwo.

Ps. Jeżeli to jest niemożliwe to prosze o wyrozumiałość z powodu że nie jestem jakimś zaawansowanym garczem :D.

Opublikowano

nie specjalnie rozumiem o co ci chodzi ale spróbuje

chodz ci o to jak mozna chodzic wizzem w jangan ??

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

jak jestes w const to idz do tej fontanny na środku tam jest teleport wybiez tp to samarkand potem do hotan potem do Dh a potem do jangan i gotowe za kazdy tp zaplacisz 5k golda wiec chyba sie nie oplaca

a na dodatek tam nie mozesz kupic eu itemków ale to tylko moje zdanie ;p

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

ważne jest też to żebyś dał resurection (nie wiem czy tak się to pisze ;)) point w jangan.

fan club of movia !!

Opublikowano

w każdym mieście jest teleport . i są dwie opcje, ten że właśnie teleport i resurection point.

jak będziesz w jangan to podchodzisz do teleporta i klikasz na coś w stylu "change resurection point to jangan"

fan club of movia !!

Opublikowano

racja w hotan miałem ogromne lagi ale czy jak juz bede w jangan i zrobie tego rescorution point to czy chinczycy beda mogli mnie zaatakowac (wiadomo że w miescie ale czy jak bede np expił)?

Opublikowano

Kamilek1234 mi się wydaje, że Ci się wydaje, że china i euro prowadzą wojnę w grze;)

Nie, nie ma żadnej wojny.

Chińczycy jak i Europejczycy mogą Cię zaatakować, ale będą mieli PK (będą Player Killerami - zabójcami) co jest dla nich niekorzystne.

Chyba, że będziesz miał Cape to będziesz mógł duelować (walczyć) z innymi graczami bez możliwości zdobycia PK.

Opublikowano

aha dzieki że mnie "uświadomiłeś" :D zmyiło mnie że kiedyś w euro była gościówka i można było ją atakować i se pomyślałem że jest z chin :P