Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HellWorldMT2 [Dedyk] [Hard]

LetsPlayK.VU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer stoi 7 dni:)

Mamy mało graczy jednak to nas niezniechęca:)

Ludzie mają o nas różne zdanie np. ze padały nam serwery.

Ten jest całkowicie stabilny:)

100% Online od 7 dni,więc możecie smiało wbijac!

de8.gif

Opublikowano

Jeśli możesz to zrób to:)

Bardzo bym prosił!

Bo nie mogę nw czemu!

W mojej wypowiedzi chodziło o to, abyś napisał do któregoś z Moderatorów metina, ja jako kidmoderator nie mogę edytować postów.

Piszę to w temacie zamiast na PW, ponieważ masz zablokowane odbieranie wiadomości, lub pełną skrzynkę.

Opublikowano

Nie polecam serwera gra tam 30 osob w szczycie...

Masa GM ktorzy nic nie robia...

To juz 5 serwer tego Pana heh...cały team ma 14 lat...od 2 serwerów mówią że bedą reklamy i bedzie 100 osob minimum a zmiany nie ma...i zapewne nie bedzie...

cytat z rozmowy z GA:

Czemu nie zrobisz jakiegoś easy (chcial zreaktywować Balantie)

Odpowiedź GA: ponieważ dużo roboty i nie ma zarobku...

Opublikowano

Nie chodzi o to ale w teamie sa same dzieci na 30 graczy milion gm którzy i tak nic nie robią a z tym easy nie przekrecaj bo wiesz sam jak było Conest Casor itp...zrobiłeś go tylko pod zarobek jak ktoś wyda kaske na is to zaraz znów zamkniesz go i zrobisz nastepny...juz 6 serwer...

Opublikowano

Zapowiadał się w sumie interesująco, ale zniechęciło mnie to, że jest tylu administratorów na tak mało graczy. Jak wzrośnie liczba graczy, chętnie zagram. Co do ekipy i tak pewnie jej nie zmniejszysz. Nie ma to jak 5 Adminów na 30 graczy, którzy i tak pewnie są nie potrzebni, bo 3 adminów ogarniętych by starczyło, a nawet 2 ;) Pozdro .

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

no niestety a graczy nie przybywa... tylko obietnice...i nawet 1 gm za zl eq z navi chciał sprzedawać mam nawet ss...

a 2 gm okradł ich zabrał pliki i serwer off był :( GM wogóle kultury nie posiadają

Opublikowano

UP: Więc widać zgrana ekipa.

Po wypowiedziach userów, zdecydowałem, że na 99% nie gram na tym serwerze. Jednak jeśli się zmieni sytuacja, chętnie bym zawitał, bo nie mam gdzie grać. Joł.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...