Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd synchronizacji plików i prawy drążek

Jojo1910xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Wczoraj grałem w fife 13 przez dobre pare godzin w tryb kariery . Gdy dzisiaj chcę włączyć fife pyta się czy mam używać plików z sieci czyli jakiś starych w których kariera ledwo co jest zaczęta czy z lokalnych czyli wczorajszych tych które mam na komputerze nie w sieci. Gdy wybieram lokalne , save próbuje się zsynchronizować lecz gdy dojdzie do 14% to staje i wyskakuje taki błąd :
1380913167-U416309.jpg
I lipa nie mogę zacząć gry na karierze spursem który prowadze już 4 sezon , chciałbym jakość móc to naprawić znacie jakiś sposób?
Drugi problem to taki że prawy drążek mi działa ale nie tak jak trzeba , jak daje prawy drążek w prawo to zamiast wypuścić piłkę w prawo on wypuszcza w dół , w lewo do w góre , w góre to w prawo , w dół to w lewo . Tak chyba być nie powinno , jak to naprawić ? Naprawa prawego drążka z tematu z tutkami nie pomogła. W dalszym ciągu jak daje w prawo to nie wypuszcza w prawo tylko w w dół biegnie .

Opublikowano

Zapis został uszkodzony prawdopodobnie przez nagłe zamknięcie procesu lub jego błąd. jeśli taka sytuacja występuje nie odzyskasz już tych danych.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tu nie o to chodzi , save nie jest uszkodzony bo u brata na piracie przerzuciłem zapis do folderu z save do fify 13 i normalnie kariera działa , tylko że przez origina nie mogę go z plikami sieciowymi zsynchronizować w razie jakbym kiedyś chciał odpalić swój save u kogoś na pc to wybieram opcje żeby pobrało pliki z sieci i mam u niego ten save. Przynajmniej mi się wydaje że tak to działa.

Opublikowano

A rozumiem. Czyli ty chcesz zsynchronizować ten zapis lokalny z danymi w chmurze? A zapora nie blokuje wysyłania? Nie mam innych pomysłów. Ja tak kiedyś miałem z BF i właśnie w tym był problem. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dokładnie chcę tak zrobić . Bo jak sobie to zrobie to będę mógł odpalić fife u brata czy u siebie na lapku kontynuując karierę od 4 sezonu a nie od poczatku .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...